Bombom Avrupa Kupası ve Romantik Evlilik Ayı

pommesfrites
18-06-2012, 16:41   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Dört senede bir yapılan Avrupa Kupası, Meyve Karnavalı, Romantik Düğün Ayı ile hayal gibi günleri sevgilinle geçirmek gerçek olabilir! Bu muhteşem deneyimlerin hepsini Bombom yaşatıyor.

Haziranda bir yaz gelini olmak isteyen genç kızlar 23-24 Haziran tarihlerinde oyuna giriş yaptıklarında tek taş yüzük kazanabilirler. Tek taş yüzük ile sevgiline evlenme teklif etme şansını kaçırmak istemeyeceğinizi biliyoruz. Romantik düğün ayında düğün yapan çiftlere Mutluluk Yüzüğü, Tecrübe İksiri gibi pek çok tatlı hediyeler verilecek. 15 Haziran' da tüm oyuncular Şans Ruleti kullanarak 2 katlı yükleme ile büyük oranlarda ödül kazanacaklar. 16-17 Haziran' da da süper etkinlikler başlayacak! İsim Değiştirme Kartı, Matkap, VIP Kart sürekli dağıtılacak! 22-27 Haziran arasında Meyve Karnavalı başlayacak. Güzel kokulu mango, soğuk karpuz, tatlı ve çekici tropik meyveler tüm Bombom oyuncularını bekliyor, hangisinin tadına bakmak istersiniz? 

Romantik gençleri düşünürüz de heyecan tutkunlarını hiç unutur muyuz? Avrupa Kupası başlıyor, ve tabi ki adrenalin dolu yarışlar da. Acaba hangi futbol takımını destekleyeceksin? Hemen Avrupa Kupası Tahminine katıl! Tahminlere katılan her oyuncu Güçlendirme Taşı ve Matkap gibi hediyeler kazanabilecekler. Şampiyonu doğru tahmin eden oyuncu en yeni ve en güzel süper silahı kazanacak! Katılımcı sayısı 500'e ulaştığında ise yarışma heyecanı yeni bir boyuta girecek, çünkü Avrupa Kupası için özel etkinlikler açılacak! Bu yüzden sizlere tavsiyemiz çevrenizdeki herkesi bu etkinlikten haberdar etmeniz.

Arkadaşlarınla omuz omuza Bombom Krallığındaki savaşlara katılırak keyfini katlayabilirsin. Facebook arkadaşlarını Bombom oyununa davet ederek birlikte oynamak inanılmaz zevkli görünüyor. Ayrıca ödüller de seni beklerken durmak olmaz.

Sıcak yaz günlerinde, hazır okullar da yaz tatiline girmişken Bombom oynamak harika bir fikir olabilir. Bu fırsatı değerlendirip Bombom'da üst sıralara çıkabilirsiniz.

Resmi websitesi: http://tr.337.com/pages/224/BomBom

Oyun adresi: http://tiny.cc/c3x1aw  

Son Düzenleme: pommesfrites ~ 18 Haziran 2012 16:42