Merhabalar. Yeni dvd cekmem zor ayrica elimde iso yok.
Win7 cd mi okuyor, windows acikken taktigimda setup ekrani geliyor ancak boot etmiyor dvd den. Daha once 2 kere kurulum yaptigim cd. Floppy surucum var. win98 se boot disketle denedim c yi formatlar dosyalari kopyalar kurarim gibisinden eski usul ama ntfs yi tanimadi. Ne yapmaliyim?
Ikinci olarak. Bos alan var. D surucusunu genisletebiliyorum ama C de genislet secenegi kapali. C yi nasil genisletebilirim.
Boot sorunu ve Disk Genisletme
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
80 mesaj
OP Kapalı Hesap
80 mesaj
bilgisayarın açma tuşuna basınca f8,f10,f12 (anakart modeline göre değişir)tuşlarına bas sana pc nerden boot edilsin diye soracaktır, ordan dvd yi sec,eğer olmaz ise biostan boot seceneklerinden dvd yiDostum sorun o ya. CD yi sectigim halde boot etmiyor. Hata veriyor. Ama daha once kurulum yaptigim cd. Sormak istedigim su; Bunu win98 gibi dosyalari c ye kopyalayip kurabilir miyiz floppy den boot ederek
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
şu anda ordamısın.. teamla cd ni tekrardan çekelim,, boot olmamasının sebebi , boot' başta değil ondan yapıyor,, w7 dosyalarında bozukluk yoksa tekrardan yapılabilir, boş dvd gerekiyor
OP Kapalı Hesap
80 mesaj
team viewer son sürüm indir,,sonra aşağıdaki programı indir,, bi tanede boş dvd lazım,,Tesekkur ederim ancak DVD-RW ve iso yok elimde. Neyse ben bakarim bi caresine ;) Zaten Persembe gunu geri donuyorum. Yarin halletmem gerek
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
çok basit aslında , iso ya falan gerek yok 5 dakikada çıkar cd ,neyse takıldığın yer olursa yaz yardımcı olurum..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
203 mesaj
OP Kapalı Hesap
80 mesaj
OP Kapalı Hesap
80 mesaj
elinizde bir Windows 7 kalıpbı dvd si yada klasör setup hali varsa ordan da başlatarak formatı atmaya başlayabilrisiniz ancak yarım format olacağını sistemi silmeyeceğini ve yanın yedek gibi kuracağını unutmayın..Iyi aklima getirdin. HDDyi harici baglayip kursam sorun olur mu hocam?