Bootmgr eksik , ctrl alt del basıp yeniden başlatı

arjina
02-12-2013, 17:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Merhaba, ben Hp laptop kullanıyorum . Windows 7 Home Premium .
Bir programı usb ile boot ettirmek istedim, başlarken boot ayarlarından USB seçip boot etmeyi denediğimde bootmgr eksik , ctrl alt del basıp yeniden başlatın hatasını veriyor . Benim wın 7 cd yok. Laptop'umun icinde recovery var.  Ben bilgisayarımı. Recovery ile fabrika ayarlarına döndürdüm , USB ile programı boot et dediğimde aynı hatayı verdi . Gelişmiş önyüklemeden başlangıç onarımı dediğimde sorun algılanmadı dedi .
Ben bu hatayı başka nasıl çözüm uygulamalıyım ?

feanorking
02-12-2013, 18:53   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

hdd iki parça halinde ise ya da ilk kurulumda ekstra bir hdd mevcut ise bazen boot dosyaları oraya yüklenebiliyor ya da senin indirdiğin dosya bozuk yani başka açıklama bilmiyorum.
Baştan temiz bir windows indir dene.

trityum22
02-12-2013, 19:23   |  #3  
trityum22 avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
20 mesaj

şimdi bilgisayar mı açılmıyor yoksa sen usb den boot bir programımı açamıyorsun ... tam olarak sorun hangisi eğer sorun algılanmadı diyorsa bilgisayar zaten açılması gerekiyor bi dahaki sefere ama dikkat et usb flash takılı olmasın. bu arada usb atmaya çalıştığın program nedir ve ne için açmaya çalışıyorsun bu programı ?

arjina
02-12-2013, 22:40   |  #4  
OP Taze Üye
11 mesaj

Bilgisayarım açılıyor .  Usb'den programı boot edemiyorum sadece. Program Xiaopan
Recovery 'den fabrika ayarlarına yükledim nafile düzelmedi . USB programı boot etmeye çalıştığımda bootmgr hatası alıyorum

Son Düzenleme: arjina ~ 02 Aralık 2013 22:43
trityum22
03-12-2013, 16:18   |  #5  
trityum22 avatarı
Yeni Üye
20 mesaj

??? enteresan bi durum ??? hangi programla boot etmeye çalışıyorsun boot etmeye çalıştığın program hangi formatta (örn.iso) eğer iso programı ise sana şu programı önereyim unetbootin-windows-585 bide bu programla yapmayı dene sıkıştırma ve iso imaj dosyalarını flasha yazdırırken boot ediyor genellikle linux sistemi için kullanılır yani flash belleğe linux işletim sistemi kurmak için bu sayede flash boot olan bir linux oluşturur ve harddiske gerek kalmaz linux sistemi direk kendini açar. yani bi nevi linux işletim sistemli bilgisayar kullabiliyor olursun ..

Son Düzenleme: trityum22 ~ 03 Aralık 2013 16:22
arjina
08-12-2013, 00:41   |  #6  
OP Taze Üye
11 mesaj
Alıntı: trityum22  
enteresan bi durum ??? hangi programla boot etmeye çalışıyorsun boot etmeye çalıştığın program hangi formatta (örn.iso) eğer iso programı ise sana şu programı önereyim unetbootin-windows-585 bide bu programla yapmayı dene sıkıştırma ve iso imaj dosyalarını flasha yazdırırken boot ediyor genellikle linux sistemi için kullanılır yani flash belleğe linux işletim sistemi kurmak için bu sayede flash boot olan bir linux oluşturur ve harddiske gerek kalmaz linux sistemi direk kendini açar. yani bi nevi linux işletim sistemli bilgisayar kullabiliyor olursun ..
İso dosyasını uneboot ile USB attım
Acaba cd'ye çeksem oyle yapsam hata verirmi ?

trityum22
08-12-2013, 12:18   |  #7  
trityum22 avatarı
Yeni Üye
20 mesaj
Alıntı: arjina  
İso dosyasını uneboot ile USB attım
Acaba cd'ye çeksem oyle yapsam hata verirmi ?

aynı durum bi fark yok ama istersen öylede bi dene

ttbpc
02-04-2014, 21:32   |  #8  
ttbpc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 146
1,447 mesaj

şunu dene bakalım:

http://7.enpedi.com/2012/02/boot ... -missing-hatas.html