Arkadaşlar olayı en baştan anlatıyım önce,ben kardeşimin pc sine format atmaya başladım.pc i kardeşime bıraktım bitince haber ver dedim.Ondan da bi ses çıkmayınca bi bakayım dedim.Gittiğimde pc kapalıydı.Sonrar tekrar xp ile format atmaya çalıştım olmadı.Windows 7 ile deneyeyim dedim.Baya bi ilerleme kaydettim.Sonra birden makina resetledi siyah ekranda bootmgr is missing yazısı çıktı.Sorunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Tşk
bootmgr is missing
bilgisayarı win7 dvd'si ile boot et
harrdiski biçimlendirip kurmaya başla
Windows Vista’daki “BOOTMGR is missing” Açılış Hatasını Düzeltmek
Bu sorunu Windows Vistanın ne kadar sıklıkla çıkardığını bilmiyorum ama sistemi açmak istediğinizde “BOOTMGR is missing. Press Ctrl+Alt+Del to restart” mesajını görmek gerçekten de sinir bozucu bir durum. Bu sistemin açılmama sorununu bazı yöntemlerle geçici olarak çözmek mümkün fakat burada sistemi nasıl tamamen kurtarabileceğinizi göstereceğim.Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:
- Vista DVD’nizi takın ve PC’yi açın.
- Sol alt kısımda bulunan Bilgisayarı Kurtar seçeneğine basın (repair your computer).
- Kurtarmak istediğiniz Windows’u seçin.
- Başlangıç Kurtarma (Startup Repair) seçeneğini seçin ve sorun çözülsün!
(alıntıdır )
- Windows Vista’daki “BOOTMGR is missing” Açılış Hatasını Düzeltmek
Bu sorunu Windows Vistanın ne kadar sıklıkla çıkardığını bilmiyorum ama sistemi açmak istediğinizde “BOOTMGR is missing. Press Ctrl+Alt+Del to restar
t” mesajını görmek gerçekten de sinir bozucu bir durum. Bu sistemin açılmama sorununu bazı yöntemlerle geçici olarak çözmek mümkün fakat burada sistemi nasıl tamamen kurtarabileceğinizi göstereceğim.Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edin:- Vista DVD’nizi takın ve PC’yi açın.
- Sol alt kısımda bulunan Bilgisayarı Kurtar seçeneğine basın (repair your computer).
- Kurtarmak istediğiniz Windows’u seçin.
- Başlangıç Kurtarma (Startup Repair) seçeneğini seçin ve sorun çözülsün!
(alıntıdır )
onarmaya gerek yok çünkü bilgisayara sağlıklı şekilde format atıp kurmayı başaramamış.
olmuyosada hdd yi sök başka makınada komple cmd komutuyla sıfırla öyle dene formatlamayı muhtemelen sorun çözülecektir