http://www.pcdepo.com/hp-pavilio ... ebook-urun7399.html
ben bu ürünü aldım. Oyun amaçlı aldım ben bunu ama mafia 2 de 45,assassin's creed revelations da 15 , gta4 te 4-5-6 enn fazla 10 fps oluyo bana düşük geldi. arada kasmalarda oluyo sizce normal mi ben bu fiyatın baya altında gt540m li bi pc de alabilirdim :S ati ekran kartını kötüleyip duruyolar bu arada sitede ekran kartı 7690m yazıyo aslında 7690m xt. cevabınız için şmdiden teşekkürler.
böyle bi laptoptan neden bu kadar düşük fps ?
son driver kurulumu bir kontrol et. Ekran kartın o kadar iyi değil ama o kadar kötüde değil... Ama genede normalin biraz altında çıkmş değerler bndan iyisi biraz zor...
ah be dostum o bütçeye çok güzel kasa toplanırdı naptın sen :)
intel ekran kartı çalışıyordur oyunlarda ondan öyle oluyodur :) biostan değiştirilebilir ekran kartı bölümünü otomatik yerine manuel ayara getir, sonra windowsa girince değiştirilebilir grafikler e gir sağ tıklayıp. oradan ati ekran kartını seç birde o şekilde dene bakalım.
ya anlamadıgım bişey var 7690xt ye kötü diyenler var bi de joker arkadaşımız hiç durmadan gt540 önerip duruyor anlamadıgım şu ki sıralamada 7690xt gt540m i geçiyo ama nvidia oldugu için feln üstünlügü mü var ? cidden anlamadım ya :S ben 7690xt çok iyi bi kart diye o kadar para saymıştım. gt540 lar ı alabilirdim 1300 tlye :S
online arkadaşlar bir üstteki soruya cevap verirse sevinirim
sen önce bizim sorularımıza cevap verde bizde cvap verelim.. Arkadaşım dediklerimizi yap yaw bi bak orda arkadaş en mantılı nedneni söylemiş. Grafik özelliklerinden intelin kaetrı seçilmiş olabilir sen önce nu değiştir sonra soru sor.
ya anlamadıgım bişey var 7690xt ye kötü diyenler var bi de joker arkadaşımız hiç durmadan gt540 önerip duruyor anlamadıgım şu ki sıralamada 7690xt gt540m i geçiyo ama nvidia oldugu için feln üstünlügü mü var ? cidden anlamadım ya :S ben 7690xt çok iyi bi kart diye o kadar para saymıştım. gt540 lar ı alabilirdim 1300 tlye :bilene danış zaten hp marka almışsın hp kötü değildir ama iyide değildir güven olmaz lenovo,msi,asus,monster,packard bell gibi markalar varken hp mi aldın!? yuh yani :S
şimdi yetenek arkadaşımızın dediği olmazsa sen onu hemen satıyorsun.yerine gt540m li lenovo alıyorsun.
sen önce bizim sorularımıza cevap verde bizde cvap verelim.. Arkadaşım dediklerimizi yap yaw bi bak orda arkadaş en mantılı nedneni söylemiş. Grafik özelliklerinden intelin kaetrı seçilmiş olabilir sen önce nu değiştir sonra soru sor.Bak arkadaşım saçma saçma konuştuğunun farkında değilsin intel ekran kartı seçilmiş olsaydı bu oyunlar oynanmayacak derecede kasardı bunu bilmelisin öncelikle. joker65 kardeşim saolasın yardımcı oldun bu süreçte ama geleli 1 hafta olmuş pcyi satıp lenovo al diyosun başka zamanda 7690 xt ile gt540 arasında uçurum var diyosun. ben anlamadım ki bu gt540 7690xtden daha mı iyi niye bu kadar ısrar ediyosun ?
ilkbaslarda performansi nasildi? iyiden kotuye gidiyorsa windows zarar gormus olabilir yada kart zarar gormus olabilir cok isiniyor ve buna ragmen oyun oynamaya devam etmis sonuc bu her sartta servise gorunmesi gerek garantisi varken.
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7690M.67737.0.html
Ekran kartı fena değil
oyun ayarlarını en düşük hale getirip de 4-5 fps alıyosan bence servise uğra
bu fps değerleri en yüksek ayarlarda alındı. ben bi sorumun cevabını hala alamadım ben laptopu almadan önce yazıp duruyodum. hangisi feln diye bu aldıgıma oyun canavarı dediler 7690 xt çok iyi bi kart dediler. ama şmdi o kişiler gt540m diye tutturmuş. bi kaç arkadaşım da nvidia atiden çok daha iyi feln dedi. 2gb gt520mx le oynuyorum hiç kasmıyo diyen arkadaşlarım oldu. ben bu bilgisayarı her oyunu full çözünürlükte 0 kasma olsun diye aldım. sizce gt540m hiçbi oyunda hiç kasmaz mıydı ?
Bu laptop oyunları en fazla yüksek grafik ayarlarında oynatır. Ultra grafik ayarlarında oynamak istiyorsan GTX 560M, GTX 660M gibi ekran kartlı oyuncu dizüstü almalıydın. Onların fiyatlarıda 3000TL'den başlar.
GT 520M ile ultra ayarda oyun oynanmaz onlara inanma
Bak arkadaşım saçma saçma konuştuğunun farkında değilsin intel ekran kartı seçilmiş olsaydı bu oyunlar oynanmayacak derecede kasardı bunu bilmelisin öncelikle. joker65 kardeşim saolasın yardımcı oldun bu süreçte ama geleli 1 hafta olmuş pcyi satıp lenovo al diyosun başka zamanda 7690 xt ile gt540 arasında uçurum var diyosun. ben anlamadım ki bu gt540 7690xtden daha mı iyi niye bu kadar ısrar ediyosun ?Bak arkadaşım orda yazdığım herşeyin mantıklı olduüğunu anlayamayacak kadar bilgin yok. HD3000 Ekran kartı çoğu oyunu açabilecek nitelikte bir kart. Bunuda kendi tecrübelerimden yazıyorum....
HD 6470m Ekran kartı ile oynadığım younların TAMAMMINI HD3000 intelk ekjran kartı ilede sadece 5-10 fps düşürerek oynadım... Ayrıcana HD3000 ekran kartının video performansı üzerindeki bant genişşliği ve işlemciyle ortak çalışması nedeniyle daha iyidir... BUda sana extra bilgi olsun... Hadi geçmiş olsun...
tmm dediğiniz şey gayet mantıklı ama ben oyunlar fena kasıyo demedim sadece fpsleri düşük ve çok az kasma var dedim. dediginiz intel kartı kullandım ben ve emin olun hardiskte kapladığı boyutu 2gb ı aşan oyunlarda oynanmayacak derecede kasıyo. intel kart gta 4 ü açamaz açsa da mümkün değil oynanmaz. nese cevabınız için teşekkürler.
tmm dediğiniz şey gayet mantıklı ama ben oyunlar fena kasıyo demedim sadece fpsleri düşük ve çok az kasma var dedim. dediginiz intel kartı kullandım ben ve emin olun hardiskte kapladığı boyutu 2gb ı aşan oyunlarda oynanmayacak derecede kasıyo. intel kart gta 4 ü açamaz açsa da mümkün değil oynanmaz. nese cevabınız için teşekkürler.Rica ederim umarım sorununuz çözülmüştür. Yapabileceğim başaka bir şey varsa yardımcı olmak isterim...