Merhaba arkadaşlar.
Geçen gün pc ile baya uraştım kayıt defteri vs..
Ondan sorna bilgisayarımı açmaya çalıştığımda Explorer.exe böyle bir arabirim desteklenmiyor hatası aldım.Yalnız sağ tıklayıp aç deyince açılıyor.Ordan denetim masasına girdim bomboş hiçbir simge yok.Heralde kayıt defteri ile ilgili bir sorun olsa gerek bu yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Böyle bir arabirim desteklenmiyor.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kayıt defteri yedeğini almışmıydın ?
maalesef almadım.Kayıt defterini onarırkenki araç heralde windows7 ile uyumlu değildi.Ondan sonra media player açılmadı.Ondan sonra bilgisayarım-yönet-sistem araçları-yerel kullanıcılar ve gruplar-gruplar-Administrators-Ekle-Gelişmiş-Bul-Local Service ekle dedim.Bunu denedim şimdi hiçbirşey açılmıyor.Sonra eklediğimi sildim yeniden başlattım aynı hatayı alıyorum.Yedek almadım kayıt defterini ona üzüldüm.Yardımlarınızı bekliyorum.
dönsende pek faydasi olmaz sistemi kur yeniden.
You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.
Upgrade yaparken bu hatayı aldım arakdaşlar.Ve sisteme ayrıldı (:F) die bir dist oluşturuldu.Acaba bir hatamı yapıyorum?...
Yukarda verdiğim yazı ne demek istiyor:S
Birde bilgisayarı kapatıp açtım o sürücü çıkınca açtığımda toplam disk boyutu normalde 320 fln olmalıyken 290larda bunun 30u nerde anlayamadım sisteme ayrıldı(:F) dedi yüklerken sonra kapatıp açtım puff :S yardım istiyorum :S
Boot ederek yükleme yapmalısınız. Yükseltme yapılıyor diye görünüyor.
Bu da Google Amca'nın çevirisi :P
Tipik bir yükseltme dil bilgisayarınızda yüklü farklıdır bir yükleme diskini kullanarak yapamazsınız. Go Online Windows 7'yi yüklemeye görmek için, dosya ve ayarları saklamak