Böyle bir program varmıı?

kuzey52
12-09-2011, 04:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhabalar bana bir program lazım konu olarakta nereye acacagımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Ben radyoloji raporları yazıyorum ve malum wordde yazması cok sıkıcı ve zaman kaybı oluyor. bilmiyorum aradıgım tarzda bir program varmıdır ama ben paintte istediğim tarzda bişeyler çizdim. Üst kısımda mesela Kranial(beyin) MR hazır formatı olacak, yan kısımdada sürekli kullandıgım cümleleri ekleyebileceğim kutucuklar olursa benim için cok güzel ve rahatlık olacak. Rapor sonucunu word sayfası olarak vermek zorundayım ama  Normalde hastane otomasyonlarında var ama onlarda bulunmuyo malumm..

ŞİMDİDEN TESEKKUR EDERİM .

viking20
13-09-2011, 09:32   |  #2  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Aramıza hoş geldiniz,forumda ki yazılım mühendisi arkadaşlar ilgilensinler ltf.,arkadaşımıza yardımcı olalım.

Son Düzenleme: viking20 ~ 13 Eylül 2011 09:35
kuzey52
14-09-2011, 01:15   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

üst kısımda hazır formatlarım olacak yani diyelim ki Beyin, bel, bacak, kol, omuz, dirsek emarlarının hazır formatları var yani herşeyin normal olarak çıktığı raporlar diyeyim. Yandaki kısımda ise mesela Lomber mr yani Bel mr ında veya diğer emarlarda sık kullanılan cümleleri eklemek istiyorum.. Ve rapor sonunda da word dosyası olarak kaydetmemiz gerekiyor.. İlginiz için teşekkür ederim :)