şimdi 1TB hdd olsun 900 gb si dolu olsun bunun backup unu bir dvd ye veri kaybı olmadan yazdırıp pc yi dvd rom dan dan boot edip yeni sistem kurarmış gibi yarım saat gibi kısa bir süre ile kurmak mümkün mü eğer mümkünse bu işlemi sınırsız yapabiliyormuyuz deep freeze aktif moddayken backup alınıp cd ile yüklenebilir mi
böyle birşey mümkün mü
900 gb boyutu backuplayıp 1 dvdye yazdırmak mümkün değil ki, diğer dediklerine sıra gelsin
imkansız diye bi şey yoktur ama şu an için imkansız : )))
"liberty city" henüz öyle bir sıkıştırma gerçekleştiren nano yazılım ne duydum ne gördüm piyasada.ama adramiti abi deep freeze kaldırınca c de 200 mb bosalıyor kurunca o 200 mb doluyor yani deep freeze benim 820 gb hdd nin 650 gb sini backup unu 200 mb ye sıkıstırıp her restartda o backup u 8 saniyelik bir yüklemeyle geri atıyor benim aradıgım ise 1 dvd ye bu verileri backuplayıp sisteme birşey oldugunda cd den boot edip yeni sistem yüklermiş gibi geri atmak bu mümkün değil demekki yinede saol adramiti abiHa 2 gb'tı 32 mb yapanları gördüm ancak ben hiç denemedim :) Ben 2 gb'tı 32 mb yapanlardan yola çıkarak bir hesap yaptım ve bu doğrultuda ancak 256 gb'tı bir dvd'ye sığdırabilirsin 2 gb 30 küsür mb'larda olduğuna göre bundan çıkıcak sonuçta bu olur ancak 900 gb nano bir teknoloji kullanmadan kesinlikle sığdırılabileceğini şu anlık düşünemiyorum.
gerçi sistemde deep freeze in son sürümü 6.62 kurulu tüm sürücülere ama anakart yanması gibi bir durum olursa onun içinde ups tuncmatik var yinede yanma tehlikesine karsı backup almak benim istediğim
"liberty city" henüz öyle bir sıkıştırma gerçekleştiren nano yazılım ne duydum ne gördüm piyasada.benim pc de abi 820 gb hdd var bunun 650 gb si dolu kabaca bir hesap yaptım 4dvd alıyor benim yapıcagım iş ise 4 dvd ye backup alıp hem kendime saklamak hemde net kafelere atıp para kazanmak baskaları bu işi 50 tl ye yapıyorsa ben 20 tl ye yapacağım abiHa 2 gb'tı 32 mb yapanları gördüm ancak ben hiç denemedim :) Ben 2 gb'tı 32 mb yapanlardan yola çıkarak bir hesap yaptım ve bu doğrultuda ancak 256 gb'tı bir dvd'ye sığdırabilirsin 2 gb 30 küsür mb'larda olduğuna göre bundan çıkıcak sonuçta bu olur ancak 900 gb nano bir teknoloji kullanmadan kesinlikle sığdırılabileceğini şu anlık düşünemiyorum.
bu senin söylediğin programın adını verebilirmisin abiSon Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 26 Şubat 2010 10:24
sorunun cevabı = evet mümkün