Hasta oldum şu köpeği görünce o ne karizmatik duruş yahu
Böyle masum da olunmaz ki!
Onur BabaOyuncak mı gerçek mi arasında gidip geldim...:DKarıştırılmayacak gibi de değil valla :D
Kameralara ii poz vermiş:Çok şeker yahu.
Gerçekten çok tatlı bir kö
Reborn91oyyyyyyyyy yerim ben bunuuuuuuuuu oy oy oy yer onu abisii şuna bakkkkkk amanında amanınnnnnnnnnnreborn senın avatarla söylediğin çok güzel uyuyor. Kıştt yeme güzelim köpeği. Yaptırma bana paralyze büyüsüSon Düzenleme: Borga-x ~ 04 Haziran 2008 17:57
Harbiden eve almak lazım 1 tane ama ah valide ahh:D
Borga-xGerçekten çok tatlı bir köReborn91oyyyyyyyyy yerim ben bunuuuuuuuuu oy oy oy yer onu abisii şuna bakkkkkk amanında amanınnnnnnnnnnreborn senın avatarla söylediğin çok güzel uyuyor. Kıştt yeme güzelim köpeği. Yaptırma bana paralyze büyüsü
Köpek sonuçta..
Dip not..: Başlıktaki "da" ve "ki" ayrı yazılır..
CU_GS7Köpek sonuçta..Kusura bakmayın imla hatası için.Tekrar düzenlendi.Dip not..: Başlıktaki "da" ve "ki" ayrı yazılır..
çok masun yahu . çok gğzelllllllllllllllll............
Sen paralayze yediğinde hiçbir sey yapamazsın kitlenir kalırsın bir kaç turn o yuzden heveslenme bende o zamana kadar disintegrate buyusu yaparım.
Disintegrate nedir?
The spell makes a creature… vanish. When cast, a thin green ray shoots forth from the caster to the target, who will be disintegrated unless they make a saving throw vs. spell. This spell works on undead creatures. Disintegrated characters cannot be resurrected – they are gone forever.
aayyyyyyyyyy.... çok tatlı bişey yahu
manyak tatlı yaaa
Hayır Icewınd dale'de ufak bır acıklama vardı. Normalde FRP (masaustu)'de bu buyu herkesi etkiler. Wow'da veya Icewınd dale ıcın nasıl çalışıyor bılmıyorum. Sadece sana fıkır olsun dıye yazdım. Eger elinde Player's handbook varsa AD&D orda ne oldugu açıkça yazar.
Hani bir kere yaptım bır oyunda bir paladine'de, ib.e DM büyü tutmasın dıye sineği moneküllerine ayırdı. hadi paladine'a giderken sinek çıkmış yoluna.
bu D&D(oyun sistemi eskiden AD&D, saga gibi oynanış şekilleri vardı en son D&D var) için olan son kitap