Merhaba...Xp'de sistem geri yükleme yapmak istediğim zaman şöyle bir uyarı çıkmaya başladı"sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz.Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin"Daha önceleri yaptığım sistem geri yüklemeyi artık yapamıyorum.Windowsu onarmak ve işlemi güvenli kipte denedim yine aynı uyarı çıktı.Ne yapmalıyım.Yardım için şimdiden teşekkürler.
böyle uyarı gördünüzmü hiç?
BİLMİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
657Şaka dimi bu!
Merhaba...Xp'de sistem geri yükleme yapmak istediğim zaman şöyle bir uyarı çıkmaya başladı"sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz.Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin"Daha önceleri yaptığım sistem geri yüklemeyi artık yapamıyorum.Windowsu onarmak ve işlemi güvenli kipte denedim yine aynı uyarı çıktı.Ne yapmalıyım.Yardım için şimdiden teşekkürler.
bir fikrim yok ama istersen yeniden kur o zaman da olmassa bir şey söyleyemem bakmam lazım görmeden bir şey diyemem
657Kardeş Sistem Geri Yükleme açık mı? Eğer Kapalı ise aşağıdaki yoldan açabilirsin.
Merhaba...Xp'de sistem geri yükleme yapmak istediğim zaman şöyle bir uyarı çıkmaya başladı"sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz.Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin"Daha önceleri yaptığım sistem geri yüklemeyi artık yapamıyorum.Windowsu onarmak ve işlemi güvenli kipte denedim yine aynı uyarı çıktı.Ne yapmalıyım.Yardım için şimdiden teşekkürler.Bilgisayarıma Sağ Tıkla -> Menüden Sistem Geri Yükleme seç -> Bütün sürücülerde Sistem Geri Yüklemeyi kapat işaretli ise kaldır. Artık Sistemi istediğin bir tarih'e atabilirsin.
Son Düzenleme: gabemeclogan ~ 22 Haziran 2006 19:23
iLLaki ben sistem geri yukLeme yapacagim format atmam makineme diyorsan xp cd si iLe acarak onar yap:) sistem geri yukLemeni de sonraki asamaLarda kuLLanirsin :) sistem geri yukLemeden daha garantidir ayni zamanda... karsina iLk cikan kurtarma konsoLuna cikan menudeki "R onar" kismindan bahsetmiyorum. bundan sonraki menude karsina cikacak oLan "neyapmak istiyorsunuz" menusundeki "R onar"dan bahsediyorum... koLay geLsin...
SMK BiLiSiMiLLaki ben sistem geri yukLeme yapacagim format atmam makineme diyorsan xp cd si iLe acarak onar yap:) sistem geri yukLemeni de sonraki asamaLarda kuLLanirsin :) sistem geri yukLemeden daha garantidir ayni zamanda... karsina iLk cikan kurtarma konsoLuna cikan menudeki "R onar" kismindan bahsetmiyorum. bundan sonraki menude karsina cikacak oLan "neyapmak istiyorsunuz" menusundeki "R onar"dan bahsediyorum... koLay geLsin...Kardeş senin dediğin gibi iyi olur fakat çok zaman kaybı yaklaşık iki saaatini bilgisayar vermen gerkiyor. Yaklaşık 45 dakika civarında Windows kurulumu Anakart sürücüsü, Ekran kartı sürücüsü, printer sürücüsü, Tv kartı sürücü ve diğer bütün bilgisayar için gerekli olan programları kurmak için gereken zamanı düşünsenize. Bu epey bir zaman alır.
gabemeclogancix. format at demedim. onar yap dedim. xp cdsi iLe onar yaptiginda hic bir driver hic bir program hic bir yedek zarar gormez. sistem dosyaLariyLa iLgiLi. 15 dk veriyorum en fazLa. 15 dk icerisinde biLgisayarin eski haLine donecek emin oL. (Xp prof kuLLaniyorsan, xp home edition kuLLaniyorsan onun onari birazcik daha uzun suruyor. en etkiLi cozum diyebiLirim.) koLay geLsin...SMK BiLiSiMiLLaki ben sistem geri yukLeme yapacagim format atmam makineme diyorsan xp cd si iLe acarak onar yap:) sistem geri yukLemeni de sonraki asamaLarda kuLLanirsin :) sistem geri yukLemeden daha garantidir ayni zamanda... karsina iLk cikan kurtarma konsoLuna cikan menudeki "R onar" kismindan bahsetmiyorum. bundan sonraki menude karsina cikacak oLan "neyapmak istiyorsunuz" menusundeki "R onar"dan bahsediyorum... koLay geLsin...Kardeş senin dediğin gibi iyi olur fakat çok zaman kaybı yaklaşık iki saaatini bilgisayar vermen gerkiyor. Yaklaşık 45 dakika civarında Windows kurulumu Anakart sürücüsü, Ekran kartı sürücüsü, printer sürücüsü, Tv kartı sürücü ve diğer bütün bilgisayar için gerekli olan programları kurmak için gereken zamanı düşünsenize. Bu epey bir zaman alır.
Bu gönderdiğim "Tamir.reg"yazılımı, "Sistem Geri Yükleme"yi tamir edicekdir!
Tamir ettikten hemen sonra,Sistem geri yükleme noktası oluştur!!(tamir edilen günden evvele sakın,geri yükleme oluşturma,yoksa ilerde tekrar bir sorun olduğunda,gene açılmaz!!)
Bu ayki CHİP dergisinden,bu sihirli ve mucize küçük yazılım,bizlere hediye edildi,belirtmek istedim!!
NOT:ben bunu hiç denemedim,fakat Chip dergisinin verdiği tavsiyeye güvenerek,sizlerinde faydalanmasını istedim,umarım,işe yarıycaktır!!("Chip dergisi-Sayfa:169-Pratik;Işık hızında Windows"Sistem Geri Yüklemesini Onarmak-)
Burdan çekebilirsiniz,sadece 636 bayt boyutunda!
Bunu indirmek saatlerinizi alıcaktır zannederim!!
--------
Sistem geri yükleme sorunu olmayanların denemesini tavsiye etmem!Ancak geri yükleme noktalarını kurtarmak istiyenler kullansın!!Bol şanslar!!
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.htc]
"Content Type"="text/x-component"
@="htcfile"
[HKEY_CLASSES_ROOT\MIME\Database\Content Type\text/x-component]
"CLSID"="{3050f4f8-98b5-11cf-bb82-00aa00bdce0b}"
"Extension"=".htc"
[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{3050f4f8-98b5-11cf-bb82-00aa00bdce0b}]
@="Microsoft Html Component"
[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{3050f4f8-98b5-11cf-bb82-00aa00bdce0b}\InProcServer32]
@="C:\\WINDOWS\\System32\\mshtml.dll"
"ThreadingModel"="Apartment""
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\.htc]
"Content Type"="text/x-component"
@="htcfile"
okudum dergiyi. okumasaydim bu yorumu yapmazdim. ama sistem geri yukLeme icin yeterLiymis:) koLay geLsin...
vegaBu gönderdiğim "Tamir.reg"yazılımı, "Sistem Geri Yükleme"yi tamir edicekdir!göndediğin yazılımı regedite kaydettim...yine aynı uyarı
Tamir ettikten hemen sonra,Sistem geri yükleme noktası oluştur!!(tamir edilen günden evvele sakın,geri yükleme oluşturma,yoksa ilerde tekrar bir sorun olduğunda,gene açılmaz!!)
Bu ayki CHİP dergisinden,bu sihirli ve mucize küçük yazılım,bizlere hediye edildi,belirtmek istedim!!
NOT:ben bunu hiç denemedim,fakat Chip dergisinin verdiği tavsiyeye güvenerek,sizlerinde faydalanmasını istedim,umarım,işe yarıycaktır!!("Chip dergisi-Sayfa:169-Pratik;Işık hızında Windows"Sistem Geri Yüklemesini Onarmak-)
--------
Sistem geri yükleme sorunu olmayanların denemesini tavsiye etmem!Ancak geri yükleme noktalarını kurtarmak istiyenler kullansın!!Bol şanslar!!
gabemeclogansistem geri yükleme işaretli değil...ilgin için teşekkür ederim657Kardeş Sistem Geri Yükleme açık mı? Eğer Kapalı ise aşağıdaki yoldan açabilirsin.
Merhaba...Xp'de sistem geri yükleme yapmak istediğim zaman şöyle bir uyarı çıkmaya başladı"sistem geri yükleme bilgisayarınızı koruyamaz.Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin"Daha önceleri yaptığım sistem geri yüklemeyi artık yapamıyorum.Windowsu onarmak ve işlemi güvenli kipte denedim yine aynı uyarı çıktı.Ne yapmalıyım.Yardım için şimdiden teşekkürler.Bilgisayarıma Sağ Tıkla -> Menüden Sistem Geri Yükleme seç -> Bütün sürücülerde Sistem Geri Yüklemeyi kapat işaretli ise kaldır. Artık Sistemi istediğin bir tarih'e atabilirsin.
Merhaba,
Toshiba marka laptopumu açtığımda sistem cd si istedi..Ben de de ürün kurtarma cd si vardı.Onu yerleştirdim ancak karşıma 2 seçenek çıktı.1.sin de tüm bilgileriniz silinecek diyor, 2.sinde ise profesyoneller için diyor.Bilgilerimin silinmesini istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Acil bilgisayarıma ihtiyacım var.Ltf yardımcı olur musunuz?Online yardım olursa sevinirim.Adresim bkulaksiz@hotmail.com
şimdiden teşekkürler
kardeş işletim sistemin xp ise onar yaparak sistemi yeniden kurabilirsin ve (masaüstü dahil) bütün bilgilerin kurtulmuş olur. Sitemi onarmak dosyalara zarar vermez. eğer 98 ise aynı işlemi yapabilirsin. Ama eğer imkanın varsa hdd bilen birine yedeklemeni öneririm
657gabemecloganeğer sistem geri yükleme kapatılmışsa o zaman tüm geri yükleme noktaların silinmiş demektirsistem geri yükleme işaretli değil...ilgin için teşekkür657Kardeş Sistem Geri Yükleme açık mı? Eğer Kapalı ise aşağıdaki yoldan açabilirsin.
bkulaksizMerhaba,profesyoneller için bölümü heralde kurtarma konsolunu açıyordur.orayı bir deneyin.Toshiba marka laptopumu açtığımda sistem cd si istedi..Ben de de ürün kurtarma cd si vardı.Onu yerleştirdim ancak karşıma 2 seçenek çıktı.1.sin de tüm bilgileriniz silinecek diyor, 2.sinde ise profesyoneller için diyor.Bilgilerimin silinmesini istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Acil bilgisayarıma ihtiyacım var.Ltf yardımcı olur musunuz?Online yardım olursa sevinirim.Adresim bkulaksiz@hotmail.com
şimdiden teşekkü
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 22 Ağustos 2006 18:14
ben de bir toshiba kullanıcısıyım. o cd nasıl çalışıyorsa güzel birşey aslında ama kullanımı biraz zor. zuman bölümü karışıq. 1. bölümde ise fabriqadan cıktıgı şekle dönüyor pc. Acaba o cd gibi bir cd yapmak mümkünmü?(format atıyor, xp ve diğer belirli programları kurulu şekilde açıyor pcyi.)Merhaba,Toshiba marka laptopumu açtığımda sistem cd si istedi..Ben de de ürün kurtarma cd si vardı.Onu yerleştirdim ancak karşıma 2 seçenek çıktı.1.sin de tüm bilgileriniz silinecek diyor, 2.sinde ise profesyoneller için diyor.Bilgilerimin silinmesini istemiyorum.Ne yapmam gerekiyor.Acil bilgisayarıma ihtiyacım var.Ltf yardımcı olur musunuz?Online yardım olursa sevinirim.Adresim bkulaksiz@hotmail.com
şimdiden teşekkü
vegaBu gönderdiğim "Tamir.reg"yazılımı, "Sistem Geri Yükleme"yi tamir edicekdir!
--------
vegaBu gönderdiğim "Tamir.reg"yazılımı, "Sistem Geri Yükleme"yi tamir edicekdir!
--------