Pcyi Açtığımda Açmak Denirse Tabi
1.)Güvenlik Duvarı Otomatik Kapanıyor(Açıyorum Yine Kapanıyor)
2.)Kendi Kendine Kota Yiyiyor.
3.)Hiçbir Dosya İndiremiyorum Özellikle Antivirüs Sitelerini Açmıyor
4.)Sistem Geri Yükleme Yapamıyorum
5.)Pc Açılınca Mavi Renkli Virüs Uyarısı Geliyor
5Kere Format Attım Yine Düzelmedi Bu Virüsün Adını veya Çözümünü Bilen Lütfen Yardım
Böyle Virüs/Trojen Olmaz Olsun yardım lütfen
format atıgın cd dvd orjınal mı yoksa modifiyelı mı ?
c: den başka d: E: f: gibi yerel disk varmı ?
yok kardes cd orjinal değil crakli
virüslü haldeyken pcdeki birkaç dosyayı cdeye aktardım ve format attıktan sonra o programları yükledim ordan virüs gelme ihtimali varmıı
arkadaşım buna autorun diyorum ben kendimce. format attıktan sonra kesinlikle öteki yerel disklere hop diye girme. yapacakların;
1) format attıktan sonra öteki yerel disklere win+r sonra da sürücü ismi şeklinde gir ör: (d:)
2 ) bir antivirüs yazılımı kur ve tam güncelle sadece enternet driverini kursan yeterli ama driver öteki yerel disklerde ise onları 1) de yazdığım yöntemle gir ve masaüstüne kopyala oradan tarat
3) sonra antivir tam güncellendikten sonra öteki sürücülere 1) deki yöntemle gir ve gizli ve sistem dosyalarını göster sonra kurulum dosyasına benzeyen dosyaları elle silmeye çalış ve antivir sana yardımcı olacaktır
4) son olarak sistem dosyalarını antivir le tarat ve işlem tamamdır
not: aman ha aman öteki yerel disklere çift tıklama antivir de gider ok?
cevap bekliyorum
(tabi bu autorun ise)
aykuncum cevap yazarsan sevinirim bu konuda kendime güveniyorum bari yardımcı olalım ok?
format attıktan sora tekrar yukledıın programlardan olmus olablır
senın yerel disklerinde var kısaca onarı temızlemen lazım
Kanka söyle yapıcam
Virüs Tahminen Cddekin İçindeki Dosyalardan Geliyor Tekrar Bir Format Atıp Birtek İnterneti Kurucam bakalım yine virüs varmıı yoksa senin dediğin antivirüsü kurucam
Beyler Sayenizde Pcnin Son Durumunu Söylüyorum Bana Fikir Verin
Formatı Attım Virüs Silindi Nod 32 Yükledim Virüs Taraması Yaptım Birsey Çıkmadı Ama Aklıma Birsey Takıldı
Bu Virüs Bana Knight Online Diye Bir Oyun var Ondan Bulasmıs Olabirmi cünkü onu pcye yükledikten sonra bu sorun ortaya çıkıyor
Mind Mehmet Yardımların İcin Çok Saol Son Olarak senin avira la tarattım bir tane trojen yakaladı Sorun %90 ortadan kalktı ama sonra ortaya çıkarmı bilmem
Sorunu %100 Çözdüm Virüs Knight Online Cdsinden Geliyormus Cdyi Kırdım Sorun Çözüldü
Kotayı yemesi berbat birşeymiş yav, böyle virüs benden uzak cehenneme direk
oyun oynamayı bildiğiniz kadar bilgisayarınızı da korumayı öğrenmelisiniz...
harddiskinizi yaktıktan sonra cebinizden 100 liranız çıkıverir sonra....