böyle giderse hiç bişey anlamayacam arkadaşlar bana ders veriçi bı site yokmu kafam da öle sorular varkı yazam sadece bı sayfa yani riça etsem bilgilendirirmisiniz tşk ederim arkadaşlar allah tutuğunuzu altın etsin :)
Böyle
aradığın site de bulamaman seni kabahatin dostum,sormazsan öğrenemezsin demişler.sen sor teker teker bizlerde cevap verelim,hazıra konarsan ne anlamı kalır emeklerimizin.
DexoLböyle giderse hiç bişey anlamayacam arkadaşlar bana ders veriçi bı site yokmu kafam da öle sorular varkı yazam sadece bı sayfa yani riça etsem bilgilendirirmisiniz tşk ederim arkadaşlar allah tutuğunuzu altın etsin :)Soruların ne??
Ders verici siteden kastın ne??
Bütün sorularının cevabı tek bir sitede toplu halde olacak diye bir kural yok..
Tek tek aratırsın google'dan ya da tek tek konu açarsın cevaplarını alırsın..
Dexol bize ne soracaksan sor,ama tek tek tabii,birde forumun <<Detaylı Arama>> linkini de kullan,inan senin problemini önceden birileri kesin yaşamıştır ve burada dile getirmiştir.Şunu da bilesin bizlerin de birçok sorunu var,yok değil(hemde tonlarca),PC si olupda sorunu olmayan yok gibidir.Ben kendi sorunlarımı bir kenara bırakıp/erteleyip burada cevap yetiştirmeye,çözümler bulmaya bakıyorum.Yanlız son dileğin doğru değil,geçenlerde çizgi filimde verdi,kralın her tuttuğu altın oluyordu,gerisini tahmin edersin..,aç kaldı,çıldırdı.
1)arkadaşlar soruyum sizce hackır pc ye girerse neler yapa bilir ve girdiyi nasıl görecem ben onu?
2) biri bana vürüs gönderdi diyelim msn den ip nomu bili yooo ve gecenlerde cöktü zaten sizde bili yonuz bende onun pc ne girecem nasıl girecem kötü anlamayın sadece ikaz edecem kimişş buuu tşk ederim ilginiz için
arkadaslar . html kodu yazarken link verme komutu nedir. ve nasıl link vere bilirim örneyin resmı yada başka bişey verecem nasıl lınk verecem ?
www.google.com.tr diye bir site var. oraya html kodları yazip turkce sayfalarda aratirsan bir suru dokuman bulursun.
<a href="http://www.scit.wlv.ac.uk/~jphb/canada/pictures/manning.gif" target="_blank"> manzara için burayı tıklayın</a>
eger bunu su sekilde bir text editorune yazip dosya uzantisini html yaparsan calisir.
<html>
<head>
baslik
<title>ust baslik</title>
</head>
<body>
<a href="http://www.scit.wlv.ac.uk/~jphb/canada/pictures/manning.gif" target="_blank"> manzara için burayı tıklayın</a>
</body>
</html>
ayni kuzenim yigit gibisin. combine sekilde soru soruyorsun. biraz kendin arastir ozellikle google denen sitede. arama yaparken dogru sozcukleri secersen sonuca ulasirsin.