selam
fotoğraflarımı yazdırdığım cd.yi artık açamıyorum, daha doğrusu içindeki tüm dosyaları görebilmeme rağmen, üzerine tıkladığımda bilgisayarı kilitliyor. kopyalama da yapamıyorum. kurtarılabilir mi
bozuk cd.den dosya kurtarma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bazı programlarla cdnin en hasarsız bölgelerinden veriler kurtarılabiliyo geçenlerde bi yerdede okumuştum bununla ilgili bi program ama şimdi unuttum nerde olduğunu
ha işte o programlardan bilen var mı? şansımı deneyeyim. fotoğraflar çok önemli, işim ile ilgili ve başka bir yerde bi kopyası yok.
Sonunda buldum arkadaşım CD Data Rescue isminde bi program nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama pcne kur bu programı bakalım zaten programın çalışma prensibi kullanılabilir verileri okuyabilimesi en azından bazılarını kurtarabilirsin verilerin bu linki kullan zaten program hemen inmeye başlıcak hadi kolay gelsin
sağolun arkadaşlar söylenen bütün programları denedim ama kurtaramadım. sanırım kalıcı hasar almış
slm , arkadaşlar bozuk cd lerden dosya kurtarmanın yeni bir yolu var. cd onarıcı diye bir solüsyon var eğer cd daha önceden düzgün okunuyor da sonradan çizikler yüzünden okunmaz hale gelmişse tekrar normal haline döndüürüyor.
ben 15 gündür kullanıyorum % 100 e yakın oranda işe yarıyor.
Onu bende duymuştum ama o solüsyon cdnin hiç okunamadığı zamanlarda pek işe yarayacağını sanmıyorum hani hafif-orta çiziklerde işe yarayabilir ama çok kötü cdlerde işe yarayacağını zannetmiyorum arkadaşın cdsi hiç bi şekilde okunmuyor yani kısmen bi şey yok ama yinede sağol.
arkadaşlar iddalı konuşmak genelde iyi olmayabilir, ama çok şaşırtıcı sonuçlar aldım. poralyus eğer cd yi yollama durumun olursa cd ile uğraşırım büyük bir ihtimalle de kurtarılabilir.Yok eğer ben yaparım dersen biraz bir şişeye koyup yollayayım yalnız kullanım çok hassas ben burda 30 a yakın cd de denedim 25-26 sı kurtuldu. öbürleride denemek için maket bıçağıyla çizdiklerimizdi. eğer etiket tarafında bir hasar yoksa yolla kurtaralım.slmlar
yaw arkadaşlar bu aktifbilgi.com u biliyoruzda o gizli programları nasıl bulacağız.Teleport la felan iniyormu site??