BrickForce Kapalı Betanın Başarılı Başlangıcı

gezgincik
02-03-2012, 14:06   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

Çok platformlu çevrimiçi oyunun kapalı beta aşaması ve yeni web sitesinin açılışı


– Dün akşamdan itibaren, Brick-Force kapalı beta aşaması başladı. Seçilen ilk oyuncular Brick-Force’da ortalığı kasıp kavurmaya başladı bile ve daha fazlası çeşitli dalgalar halinde sunuculara salıverilecek. “İnşa Etmek, Paylaşmak ve Oynamak” için Brick-Force evrenine erişmek isteyenler markanın yepyeni resmi web sitesi www.brick-force.com’dan hala kayıt yaptırabilir.


Brick-Force web sitesi dünkü beta açılışı için tam zamanında çevrimiçi oldu. Ziyaretçileri geniş bir dizi ders, medya, topluluk fonksiyonu ve özellik bekliyor. Çok yakında bir topluluk forumu da yayına girecek.

Şu anki test aşamasında Brick-Force’u PC üzerinden altı dilde oynamak mümkün; tarayıcı tabanlı sürümü de önümüzdeki haftalarda hazır olacak. Ayrıca kum havuzu (sandbox) modu, Unity 3 motoru sayesinde, akıllı telefonlarda ve tabletlerde oynanabilir. Açık beta aşaması ve resmi yayın da ilkbaharda başlayacak.

Brick-Force - İnşa Et, Paylaş, Oyna
Bu eğlenceli oyun, oyuncuların hep hayalini kurdukları dünyaları ve haritaları tuğla tuğla yaratmalarını sağlıyor. Oyuncular, bu görsel oyun alanlarını toplulukla paylaşıp, diğer oyuncuları ya da bilgisayar hasımlarını avlarken uygun ortam olarak da kullanabilirler. Bu komik tarzlı çevrimiçi oyun, ‘Unity 3D’ ile yaratıldı ve doğudan bir web tarayıcısında oynanabilecek. Oyuncuların basit yapı bloklarını kullanarak karmaşık ortamlar inşa ettiği kum havuzu (sandbox) modunu, sosyal ağlarda ve akıllı telefonlar ya da tabletler gibi mobil cihazlarda oynamak mümkün. Brick-Force, Infernum ile ortak bir yapım olarak Koreli oyun geliştiricisi EXE Games tarafından geliştirildi. Kapalı beta aşaması 28 Şubat 2012’de yayına girdi. Açık beta ve resmi yayın ise 2012 ilkbaharında başlayacak. Çeşitli dillerde sürümler planlanıyor. www.brick-force.com sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bilgiler
İsim:        Brick-Force
Tür:        Eğlenceli Nişancı Oyunu        Platform:        Tarayıcı, Mobil cihazlar (çok platformlu)
Yayıncı:        Infernum Productions AG        Geliştiren:        EXE Games
Yayın Tarihi:         İlkbahar 2012        Beta:        28.02.2012
PEGI:        Değerlendirme sürüyor
Diller:         Almanca, İngilizce, Fransızca, Lehçe, Türkçe, İspanyolca        Web sitesi:               


Infernum Hakkında
Infernum Productions AG, merkezi Berlin’de bulunan uluslararası bir çevrimiçi oyun yayıncısı ve geliştiricisidir. Şirket, 2011 yazında Andreas Weidenhaupt, Tobias Gerlinger ve Markus Melching tarafından kurulmuştur ve kaliteli çevrimiçi oyunlara odaklanmaktadır. Infernum oyun deneyimlerini oyunların akıllı telefonlar ve tabletler gibi mobil cihazlarda oynanmasını sağlayarak (çok-platformlu) genişletmektedir. Daha fazla bilgi için, lütfen şirketin web sitesini ziyaret ediniz: www.infernum.com.