arkadaşlar web de gezinirken sürekli pop up reklam pencereleri açılıyor galiba bunlardan kurtulmak için kullanmam gereken browser hijacker denen programlardan biri.acaba ücretli veya ücretsiz en kullanışlı programları yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
browser hijacker
sık kullanılanlarda da benim eklemediğim değişik bağlantılar var acaba onları da bu gibi programlarla temizleyebilir miyim?
matiniqesık kullanılanlarda da benim eklemediğim değişik bağlantılar var acaba onları da bu gibi programlarla temizleyebilir miyim?sık kullanılanlar daki adresleri silmek için,istediğin adresin üstüne gel ve sağ tıkla ardından da sil i seç.Bu kadar.Ek program gerekmiyor.
sorun da orda zaten sağ tıklayınca araç çubuğunu kapat yazıyo başka bi seçenek yazmıyo yani sil yok
C:\Documents and Settings\xp kullancı adın\Sık Kullanılanlar
klasörüne gir.Oradan istediğin adresi silebilirsin.
ya cococu sorun o kadar basit değil bunları yaparak silinebileceğini biliyorum ama sadece explorer ı açtığım zaman karşıma çıkıyorlar başka yerde göremiyorum sık kullanılanlardan silmek istediklerimi bi de bu browser hijacker programının bulduğu şeylerin hangilerini silmeliyim burda gerekli dosyalar var sanırım?
matiniqe hijackthis in ne bulduğunu buraya yaz ona göre söyleyelim silinmesi gerekenleri.
Ayırca sypware taraması yaptın mı ?
cococumatiniqesık kullanılanlarda da benim eklemediğim değişik bağlantılar var acaba onları da bu gibi programlarla temizleyebilir miyim?sık kullanılanlar daki adresleri silmek için,istediğin adresin üstüne gel ve sağ tıkla ardından da sil i seç.Bu kadar.Ek program gerekmiyor.
cococumatiniqesık kullanılanlarda da benim eklemediğim değişik bağlantılar var acaba onları da bu gibi programlarla temizleyebilir miyim?sık kullanılanlar daki adresleri silmek için,istediğin adresin üstüne gel ve sağ tıkla ardından da sil i seç.Bu kadar.Ek program gerekmiyor.
sık kullanılanlardaki reklam sitelerini silmek için eger messenger plus yüklediysen onu pc den kaldır
çünkü messenger plusla beraber gelio o siteler banada olmustuu
veya vinamp la beraber gelio
ad-aware 1.06 tek geçerim bedava türkçe alanında dünyanın en iyisi.içinde hijacker de dahil bütün casus yazılımlara karşı koruma var.konusu aşagıda:
yanına spyware doctor da kurunca keyifli olur (dünyanın en iyi casus yazılım koruması oldugunu iddia ediyor para ödeme garantisi bile var)
ya arkadaslar bendede oldu aynı sey virüs falan deil o msnger plus yüklediğin zaman onla beraber gelio yani msnger plusun sponsoru bu sık kullanılanlara kendiliğinden eklenio program ekle kaldıra girip msnger plusu kaldır diceksiniz ondan snra sadece sponsor kaldırılsınmı die soruo evet diceksiniz bu kadar