Arkadaşlar kaç senedir merak edip dururum acaba bu işin aslını astarını biliormusunuz her yerde ayrı bir ölüm nedeni var.Birde bu arada Bruce Lee nin bir filmi vardı ölüm oyunu idi sanıorsam film çekiminin içinde film çekimi vardı o gerçek hayatını mı anlatıor?Farklı görüşleriniz varsa yazabilirsiniz.
Bruce Lee nasıl öldü?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
okudum aga başka bi forumdada vikipedi yanlış yazmış filan diolardı :Ben baya arastırdım bu konuyu severim bruce amcayı kimisi diyor kuru sıkı mermilerin film setinde gercegi ile degiştirilmesi ile öldü kimisi mafia öldürdü diyor ancak hiç birisi ortak noktada bulusmuyor bu idaa larda bi tek bu bulusuyor aspirin karısımı olayı resmi bişeye hiç raslamadım öldürüldü felan en kesin bilgi budur.
gerçeği ile değiştirilip ölen oğlu brandon neyse sağolBen baya arastırdım bu konuyu severim bruce amcayı kimisi diyor kuru sıkı mermilerin film setinde gercegi ile degiştirilmesi ile öldü kimisi mafia öldürdü diyor ancak hiç birisi ortak noktada bulusmuyor bu idaa larda bi tek bu bulusuyor aspirin karısımı olayı resmi bişeye hiç raslamadım öldürüldü felan en kesin bilgi budur.