Merhaba.Ben eskiden "Bsplayer" kullanırdım,fakat son sürümlerde programın driverını kurma sırasında yanında "whenU Save" diye (adware benzeri sanırım) birşey yükleniyor.Şimdi Bsplayer tarzında, özellikle film izlerken kolayca alt yazı ekleyebileceğim ücretli veya ücretsiz prgramlar arıyorum.Yardımcı olursanız sevnirim.TEŞEKKÜRLER...
Bsplayer tarzı program arıyorum!
BsPlayerın eski sürümleri de eksiksiz(ayrıca reklamsız) bence eğer eski sürümlerinin setup ları duruyorsa onları kullan
daemon toolsu yükleyip silikten sonra bende de whenUsave bilgisayar açılınca devreye girmeye başladı ve daemonu silmeme rağmen hala açılırken çıkıyor. program filesteki dosyayı silmeye kalktığımda;
"DaemonTools_WhenUSave_İnstaller.exe silinemiyor: Erişim engellendi. Diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadığından emin olun" diyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu.
evet bende sorun tasadım. bencede en iyisi eğer bs playerin eski sürümü elinde varsa onu kullan derim. onda reklam yok. ben sahsen ole yaptım.. problemden kurtuldum
Vlc media player tavsiye ederim .
Açık kaynak kodlu ve ücretsiz , altyazı desteği mevcut.
http://www.gomplayer.com/main.html adresinden bu playerı inndir. ücretsiz, her türlü codeci barındırıyor, çalıştıramadığı codecleri bulmanı sağlıyor, yarım veya bozuk videoları gösteriyor, altyazı desteği var. uzun lafın kısası harika player. tavsiye ederim.