KESIN OYNAYA BILIRSIN
SIMDIDEN SAMSUNG SANA HYIR GETIRSIN
Bu 3 Laptoptan Hangisi(Cevaplarınızı Esirgemeyin:)
- 1
- 2
bn bir dizüstü daha alacak olsaydım hp pavilion dv8000 veya 6000 modelleri siyah kasa tuş üzerindeki güzel mavi ışıkları ve ses çıkışı mükemmel altec lansing alırdım süper model
baska oneri su ki sen calis simdiler de al bilgisayarini
bak sonra dusune dusune yazdigin makinalar eskiyecek
Başka bir forum sitesinde moderatör bu samsungla GTAIVyi rahat oynayamazsın dedi. lowda 15fps civarında oynarsın dedi sizce doğru mu?
bana göre GTAyı rahat çalıştırır.. kafamı kurcalıyor bu
ASUS F8VA253BD en iyisi bence ben de laptop almayı düşünüyorum. İlk tercihim bu model olacak ASUS F8VA253BD. Diğerlerinden daha iyi özelliklere sahip kesinlikle. Ancak bir sorum olacak, bu model şu an en ucuz nerede, yani alacak arkadaş nerden almayı düşüyor?
Hocam zaten gta ıv'ü tam anlamıyla full&full oynaman imkansız bunu rockstar games kendisi açıkladı böyle bir sistem yokmuş ve yani bence çekinceniz olmasın bende yaklaşık 4 aydır araştırıyorum ve bana en uygun olan alet bu bende önümüzde ki aya alıyorum allah izin verirse...
bende bayağı iyi bir laptop var ama oyunlarda grafiklerden kırpmak zorunda kalıyorum hele gta 4 de sırf gta, assesion creed, flight simulatör gibi oyunları hakkıyla çalıştırmak için masaüstü kurdum. laptopta oyun olmuyor olanlar var 5000tl falan fiyat biçiyorlar değmez yani.
Pavilion DV5-1021ET ben sana bu modeli söledim hemen git al derim fiyatlarda fena değil
samsungu 1021etye tercih ediyorum:), çoğu kişi de böyle diyor... diğer forum sitelerinde as02trsi olan arkadaşlar GTAIVyi overclock vb.birkaç şeyle gayet rahat çalıştırdıklarını söylediler.
bu ucunden samsung hosuma gidiyor
ama 1 ve 2ci ile pek fark yok
ama 3 u arasinda lider ASUS dur
Arkadaşım fiyat performans olarak kesinlikle hp derim.Birincisi o verdiğin samsungla aynı ekran kartına sahip ve gerçekten de süper bi kart.İkincisi işlemcisi samsunga oranla biraz düşük gibi görünsede senin işini görür.Üçüncüsü dediğim gibi fiyat gerçekten samsunga göre daha uygun.Üstelik Hp nin çok daha fazla özelliği var.Usb bluetooth usb ve daha birsürü özellik.Samsunga fark atar.Asusta alabilirsin derim ama onun da işlemci artık eski.Isınma problemiyle karşılaşabilirsin.Yazdıklarının içinde en iyi hp emin ol:)
- 1
- 2