Arkadaşlar sizce CHIP Online forumunun eğlence köşesinde en iyi yazıları olan kim?
Yanıtım: tugcelim
Peki başka kategorilerde?
HPQ-User yasaktır.![]()
Arkadaşlar sizce CHIP Online forumunun eğlence köşesinde en iyi yazıları olan kim?
Yanıtım: tugcelim
HPQ-User yasaktır.![]()
boraalper4Arkadaşlar sizce CHIP Online forumunun eğlence köşesinde en iyi yazıları olan kim?teşekkür ederimYanıtım: tugcelim
HPQ-User yasaktır.
![]()
okur haberleri kısmında bilimsel konularda adayım :) duyurulur he he :)
................................
..........................
..................
ilk kısmı siliyorum nedeni 3. mesajımda :)
byburak2009Yenilere Şans vermek Gerekir ve verdimbu bir bahane olamaz,elinde bişey kalmamış olmasın sakın![]()
şu anda eylence olarak tugcelim
uzmanına sorun kısmında recep baltaş,elazığlı,kylie
güvenlik bölümünde ise adramiti ve khramn abi bence bölümleyin en bilinen isimleri ve (kralları diycem ama diyemiyom 2 msj yukarımdan korkuyom :D)
waybeşu anda eylence olarak tugcelimuzmanına sorun kısmında recep baltaş,elazığlı,kylie
güvenlik bölümünde ise adramiti ve khramn abi bence bölümleyin en bilinen isimleri ve (kralları diycem ama diyemiyom 2 msj yukarımdan korkuyom :D)![]()
tugcelimbu bir bahane olamaz,elinde bişey kalmamış olmasın sakınAlakası yok Arşivin kralı var bende Kraliçeside degil. Ayrıca Selçuk abi Kralı Bak Yaptı bir espiri Kralını tanımaz gercekten tanımaz![]()
Desene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanımam
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..Saygı duyarım Borga, Efsaneler Unutulmaz.
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanı
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 14 Ocak 2009 16:34
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..krallık mı kaldı abi ya c.başkanısın sen ya
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanı
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..seni bütün bunların dışında tuttuğumuzdan o, gerek yok listelemeye yani o bakımdan
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanıbu arada sağol waybe
. ayrıcana benim oyumda tuğçe'ye, güldürüyor bolbol
.
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..uzmanlık ve paylaşım üstüne borga-x'in üstüne tanımam bu alemde sağolsun her soruma elinden geldiğince cevap verdi çokta alçak gönüllü maestromuz
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanı![]()
elazigliseni bütün bunların dışında tuttuğumuzdan o, gerek yok listelemeye yani o bakımdaniyi toparlamaydıbu arada sağol waybe
.
borga-x yaf seni bu listede kıyaslamak ayıp olur yaf ondan şeeyy ettirdiydik ...diye bi toparlama da ben yapem he he
tugcelim
iyiki kadınım dedikten önce.. iyiydi.. :)
physfgiyi toparlamaydıo konuda üstüme tanımam, çenem sağolsun ne belalardan kurtardım kendimi tabi bolbol sıkıyorduk orası ayrı. sıkmak derken yukarda yazdıklarım hariç, onlar gerçek
...![]()
Peki bir soru?
Elinizde her kategori için bir Rep verebilme şansınız olsa hangi ketgoride kime Rep verirdiniz?
Hem böylece isteklerimizi Selçuk İslamoğlu ve ekibine duyuralım. 

![]()
![]()
ekran kartı ahmet79
tek geçerim
yanlış cevap uzmanı 01apachi :)
elazigliseni bütün bunların dışında tuttuğumuzdan o, gerek yok listelemeye yani o bakımdanben kral diye yazmadım yoksa c.başkanı deseler borga-x abiyi tek gecerdimbu arada sağol waybe
.
ama borga-x abi de kendi yerini bilmiyor ya onun yeri ayrı forum da
[şaka kaldırılmıştır ne olur ne olmaz]
Son Düzenleme: waybe ~ 15 Ocak 2009 20:48
waybe[son espiriye alınan olmaz inşallah]bekliyorummm? ;)
he yafff tongaya düştük en iyisi hiç isim anmamak yoksa birilerini mutlaka kıracaz gibime geliyor ilk mesajı da değiştirem barik...
her ödül aynı zamanda bir cezadır mantığıyleeeeeennnnnnn....