Arkadaşlar sizce CHIP Online forumunun eğlence köşesinde en iyi yazıları olan kim?
Yanıtım: tugcelim
Peki başka kategorilerde?
HPQ-User yasaktır.
Arkadaşlar sizce CHIP Online forumunun eğlence köşesinde en iyi yazıları olan kim?
Yanıtım: tugcelim
HPQ-User yasaktır.
boraalper4Arkadaşlar sizce CHIP Online forumunun eğlence köşesinde en iyi yazıları olan kim?teşekkür ederimYanıtım: tugcelim
HPQ-User yasaktır.
okur haberleri kısmında bilimsel konularda adayım :) duyurulur he he :)
................................
..........................
..................
ilk kısmı siliyorum nedeni 3. mesajımda :)
byburak2009Yenilere Şans vermek Gerekir ve verdimbu bir bahane olamaz,elinde bişey kalmamış olmasın sakın
şu anda eylence olarak tugcelim
uzmanına sorun kısmında recep baltaş,elazığlı,kylie
güvenlik bölümünde ise adramiti ve khramn abi bence bölümleyin en bilinen isimleri ve (kralları diycem ama diyemiyom 2 msj yukarımdan korkuyom :D)
waybeşu anda eylence olarak tugcelimuzmanına sorun kısmında recep baltaş,elazığlı,kylie
güvenlik bölümünde ise adramiti ve khramn abi bence bölümleyin en bilinen isimleri ve (kralları diycem ama diyemiyom 2 msj yukarımdan korkuyom :D)
tugcelimbu bir bahane olamaz,elinde bişey kalmamış olmasın sakınAlakası yok Arşivin kralı var bende Kraliçeside degil. Ayrıca Selçuk abi Kralı Bak Yaptı bir espiri Kralını tanımaz gercekten tanımaz
Desene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanımam
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..Saygı duyarım Borga, Efsaneler Unutulmaz.
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanıSon Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 14 Ocak 2009 16:34
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..krallık mı kaldı abi ya c.başkanısın sen ya
Selçuğunda dediği gibi Kralını tanı
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..seni bütün bunların dışında tuttuğumuzdan o, gerek yok listelemeye yani o bakımdan bu arada sağol waybe. ayrıcana benim oyumda tuğçe'ye, güldürüyor bolbol.
Borga-xDesene 2 gün girmedik unutulduk hemen.. Anında basmışlar tepemize sifonu..uzmanlık ve paylaşım üstüne borga-x'in üstüne tanımam bu alemde sağolsun her soruma elinden geldiğince cevap verdi çokta alçak gönüllü maestromuz
elazigliseni bütün bunların dışında tuttuğumuzdan o, gerek yok listelemeye yani o bakımdan bu arada sağol waybe. ayrıcana benim oyumda tuğçe'ye, güldürüyor bolbol.iyi toparlamaydıborga-x yaf seni bu listede kıyaslamak ayıp olur yaf ondan şeeyy ettirdiydik ...diye bi toparlama da ben yapem he he
tugcelim
iyiki kadınım dedikten önce.. iyiydi.. :)
physfgiyi toparlamaydıo konuda üstüme tanımam, çenem sağolsun ne belalardan kurtardım kendimi tabi bolbol sıkıyorduk orası ayrı. sıkmak derken yukarda yazdıklarım hariç, onlar gerçek
...
Peki bir soru?
Elinizde her kategori için bir Rep verebilme şansınız olsa hangi ketgoride kime Rep verirdiniz?
Hem böylece isteklerimizi Selçuk İslamoğlu ve ekibine duyuralım.
ekran kartı ahmet79
tek geçerim
yanlış cevap uzmanı 01apachi :)
elazigliseni bütün bunların dışında tuttuğumuzdan o, gerek yok listelemeye yani o bakımdan bu arada sağol waybe. ayrıcana benim oyumda tuğçe'ye, güldürüyor bolbol.ben kral diye yazmadım yoksa c.başkanı deseler borga-x abiyi tek gecerdim ama borga-x abi de kendi yerini bilmiyor ya onun yeri ayrı forum da
[şaka kaldırılmıştır ne olur ne olmaz]Son Düzenleme: waybe ~ 15 Ocak 2009 20:48
waybe[son espiriye alınan olmaz inşallah]bekliyorummm? ;)
he yafff tongaya düştük en iyisi hiç isim anmamak yoksa birilerini mutlaka kıracaz gibime geliyor ilk mesajı da değiştirem barik...
her ödül aynı zamanda bir cezadır mantığıyleeeeeennnnnnn....