Bu bedava araçla programları kaybedin

CHIP Online
17-11-2009, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Çok fazla pencere mi açık? Yoksa oyun oynarken patron mu geldi? Bu bedava araç tüm sorunları çözecek

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bu-b ... kaybedin_16461.html

Resimlerle: Her derde deva 24 bedava araç burada!

Hepimiz en az bir kez bilgisayar başında sayısız açık uygulama penceresi nedeniyle aradığımızı bulmakta zorlanmışsızdır. Ya da başkalarının görmesini istediğimiz bir pencere karşımızdayken bir anda hızlı bir şekilde o pencerenin gözden kaybolmasını istemişizdir. Bu tip durumlar için ufak ve ücretsiz bir yardımcınız var: OuttaSight...

OuttaSight oldukça basit bir ara yüze ve son derece temel seçeneklere sahip ufak bir program. Uygulamayı çalıştırdığınızda ilk yapmanız gereken tuş atamalarını tanımlamak. Böylece tek bir pencereyi veya aynı anda tüm pencereleri gözden kaybedecek tuş kombinasyonlarını belirleyebilirsiniz. Bu noktada ayrıca eğer tercih ederseniz uygulamaları görev çubuğuna indirme veya iz kalmayacak şekilde gizleme imkanınız da bulunuyor.

Eğer virüs taraması veya disk birleştirme gibi işlemleri yapan ve görmeniz gerekmediğini düşündüğünüz programlar varsa bunları da "Auto-Hide" seçeneğinden belirleyebilir ve böylece çalışmaya başladıkları anda, daha siz bile görmeden ortadan kaldırabilirsiniz.

Programı şu adresten indirebilirsiniz.

Tüm konu: Bu bedava araçla programları kaybedin

Resimlerle: Her derde deva 24 bedava araç burada!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: OuttaSight'ı nasıl buldunuz?

mustafa2526
17-11-2009, 14:18   |  #2  
mustafa2526 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
709 mesaj

İyi ama sırf bunun için bir programa ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum...

Banned
17-11-2009, 15:09   |  #3  
Banlandı
20 mesaj

"İyi ama sırf bunun için bir programa ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum..."

Olur mu yaa iş yerinde iseniz ve firefox ve benzeri programların siz yok ken kapatmadan gizlenmesini istiyorsanız birebir işe yarar bir program

elinize sağlık chip ekibi

thnks!.........

mustafa2526
17-11-2009, 15:32   |  #4  
mustafa2526 avatarı
Yıllanmış Üye
709 mesaj
Alıntı: mustafa2526  
 düşünmüyorum...
Farkındaysan kendime göre cevap verdim.
Ve güzel Türkçemiz dururken başka dilleri kullanma.