Bilgisayar markası:HP Compaq Presario F740et Notebook PC
İşletim sistemi:Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3
İşlemci:Mobile AMD Sempron(tm) Processor 3600+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
Ram:1982mb
Ekran kartı:Nvidia geforce 7000m/nforce 610m 256mb
Maksimum çözünürlük:1280 x 800 (32 bit) (60Hz)
Bilgisayarda hiç bir sorun yok.Sadece 1-2 küçük çizik var.Garantisi yok.Eğer bu pc yi şimdi satıyorum desem kaça satabilirim?
Bu bilgisayar en fazla kaç lira eder ?
400 lira.En fazlasını sormuşsun ya 500 lira
Alacak adam 2.el satmak amacı ile alıyorsa karı düşmen lazım tabii ki
400-500 lira için de bence laptop satılmaz.Daha iş görür bu makina.
Ama yeni bilgisayar için sermaye yerine geçecekse bu da senin bileceğin iş
350-450 arasında satarsın.
Biraz daha idare edermiş.Mecburen etmesi lasım babamı kandıramadım :D.Teşekkürler...
He bide ne zamana kadar idare eder ?Oyun oynamayı seven biriyim yeni çıkan oyunları açmamaya başlıyor yavaş yavaş.Cod 4 ve Cod MW2 bitirdim bu pc de ama Cod 5 i oynatmadı çok feci kastı.Çıkan yeni oyunların grafiklerine baktığım kadarıyla en düşük çözünürlükte low da bile açmayacak gibi duruyor.Oyunlar bakımından ne kadar süre idare eder?
He bide ne zamana kadar idare eder ?Oyun oynamayı seven biriyim yeni çıkan oyunları açmamaya başlıyor yavaş yavaş.Cod 4 ve Cod MW2 bitirdim bu pc de ama Cod 5 i oynatmadı çok feci kastı.Çıkan yeni oyunların grafiklerine baktığım kadarıyla en düşük çözünürlükte low da bile açmayacak gibi duruyor.Oyunlar bakımından ne kadar süre idare eder?İdare etmez eziyet çektirir:)
Eziyet çektiri derken?Herşey kapalı low minimum çözünürlükte bile açmaz mı ?
Tamam satmıyorum.İdare etsin biraz daha..Yardımlarınız için teşekkürler.
ekran kartı iyi olmadığı için fazla etmez ama istersen gittigidiyorda bi şansını dene. çok dandik pcler bile bazen fiyat ederinden fazla teklif alabiliyorr