işlemci tipi:İntel core i7
İşlemci Numarası: Core i7 2600
Ram: 8gb
Ekran Kartı: Ati HD6750 1gb ddr5
evet arkadaşlar bu sistemle high seviyede GTA IV oyununu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
işlemci tipi:İntel core i7
İşlemci Numarası: Core i7 2600
Ram: 8gb
Ekran Kartı: Ati HD6750 1gb ddr5
evet arkadaşlar bu sistemle high seviyede GTA IV oyununu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
Bu sistemin yanına GTA IV Complete Edition güzel gider artık. :) 3 oyun bi arada baya ucuzdu 80 TL falan.
Arkadaş sende,un var,şeker var he sen helva yapmasını bilmiyosan bilemeyiz :)) yani gta IV oynanaman için ortada hiçbi sebep yok.
arkadasimiz demis dalga mi geciyorsun diye . estafürullah high ayarda zorlanir mi bilgisayar diye suphelenmistim. ilgilendiginiz icin tesekkurler
Sanırım pc bu http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nsh2600-8t85p_125_1691 :)
Oynarsın tabiki, yüksek ayarlarda çok ufak akıcılığı engelleyen takılmalar olabilir bence. Ha unutmadan bu bilgisayarı kullanan varsa düşüncelerini alabiliriz.
arkasim dogru tespiti yapmissin. bir tane almayi dusunuyorum.
kardeş sen hazır pc alıcaksan bişey diyemem ama aynı paraya ben sana pc toplarım hemde 2 kat daha performanslı olur oyunlarda
yok kardeşim çok araştırdım, çok yere sordum bu fiyata bunun gibi bir toplama bilgisayar olmuyor. ilgilendiğin için teşekkürler
taklif var ısrar yok sen bilirsin ama ben adım gibi biliyorumki benim toplayacağım sistem 2 kat daha performanslı olur
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkürler bilgisayarı dün hepsiburada'dan sipariş verdim.
ne hıgtı kardes sen xxxxıgtta oynarsın oyunu sen pcyi ne kdra aldın ???
monitörsüz %20 indirim ile 1.550 tl'ye aldım. Umarım sorun yaşamam.
yüksek ayarda açar full açar ultra ayarda açar rahat oynarsın