Arkadaşlar ben ilk pc ile 10 yıl önce tanıştım hep masa üstü kullandım ve hiç bozmadan kullandım :) şimdi acer marka pc aldım diz üstü pek internette makale bulamadım. ben oyun yükleyen biri değilim. sadece internet için kullanıyorum. msn ve inter sayfası başka bişey yaptığım yok günde ortalama 12 saat pc kullanıyorum. sizce bu bilgisayar iyimidir. beni nakadar götürür + ları - leri nelerdir. yardımcı olursanız sevinirim. not : ttnet kampanyasından aldım.
özellikleri
Bu bilgisayar iyimi arkadaşlar.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
374 mesaj
işletim sistemi beş para etmez
şuan özellikleri göremiyorum (çalıştığım şirket resimleri engellediği için :) ) ama acer 5520g kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim günde 12 saat kullanıyorsan mutlaka kaliteli bir soğutucu al ve gereksiz kullanma acerler çok çabuk ısınıyor. Zamanla bu sıcaklık ekran kartında probleme neden oluyor zaten ana kartı en çok yanan 2 marka acer ve casperdir.
en dandik anakart kullanan markalardan biri acer=yüksek ısı. bu benim tanım. laptopun bakımlarını yaptırırsan sorun çıkartmaz. 3-6 ay arası birde format at. sadece internet kullanıyorsan starter işini fazlasıyla görür ama duvar kağıdı bile değiştirirken sıkıntı çıkartıyor. gereksiz yani. sen ultimate kurdur ona.