arkadaşlar selam.
ben aşağıdaki bilgisayarı alamak istiyorum. sizce tahmini tutarı ne kadardır
Özellikleri:
Anakart: Asus P5KC
işlemci: intel core duo e8400 2.66 GHZ
ram: kinston 4 gb 800 mhz
ekran kartı:Asus EAH 3870 512 mb 256 bit
hdd: 400 gb + 160 gb
lg dvd rw
Psu: 600 watt cooler master
işletim sis: Windows Vista Home Premium Lisanslı(kutulu)
Tazga ATX kasa + 5.1 kart okuyucu
19" philips lcd monitör
bu bilgisayar nasıl. tahmini ne kadar eder.?
benim hesaplarıma göre 1550-1600 tl civarı ama en uygun fiyattaki sitelerden güncel fiyatlarına bakarak söyledim.-+ 100 tl oynama yapabilir.monitöründe dvı çıkış varmı veya modeli nedir onu belirtmemişsin işlemcinde 2,66 ghz demişsin e8200 de olabilir, dvd rw nin modeli de belli değil.bunlar fiyatı değiştirir.
ekran karını hd4830 veya hd4770 yapabilirsen daha iyi olur
İyi benimki ne kadar eder
E5200
MSI P31 NEO V2
Kingstoon 2X1GB veya Corsair 2X1GB ram
ASUS 400watt PSU
ASUS KASA
1x80 GB SAMSUNG HDD
1x160 GB Seagete HDD
9800GT veya 9600GT ekran kartı
Philips 17 inçlik LCD monitör :)))
osman_2626Bilgisayarların pahalı olduğu konusunda beni aydınlattığınız için teşekkür ederim madem pahalı neden hazır alıp daha da pahalılaştırıyorsunuz..
kardeş elimde satılık ekran kartı +ram+jostick +mouse+fare+17crt monitör.....
bir sürü elimde parça var..
ben bu parçaları canım istediği gibi satarımda bedavaya veririm..ikinci el elektornik eşye olmaz bana göre..örnek ram ı ben satacam..bana adam sorucak sağlam mı ?___dicem ki..hiç bir sorunu yok sapa sağlam..aslında ama bir keresinde ram yanıyordu..elektirk fişini çıkarttım..nasıl olduysa ram yine aynı ramdı..değişiklik yoktu..format atmak ram i öldürür diyor..o zaman benim ram gerçekten öldü..(satıcağım adama sapasağlam dicem :)))
ben bütün elektonik parçalarımı bir yerden alırım..örnek casper ....gibi..kullanılmamış olmasına da dikkat ederim.+garanti..(pc den az da çok da olsa anlayan biriyim..anakartı getir donanımları getir..toplayıp veririm eline.)
benim görüşüm böle ..hatalı bir yanı varsa söler misiniz ?