Bu bilgisayar neden kasıyor?

barisakar
24-11-2013, 05:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhaba,
ASUS marka yeni bir bilgisayar aldım. Özellikleri çok iyi olmasına rağmen League of Legends(lol) oynarken dahi kasıyor.
Dahi diyorum çünkü lolde kasan bir bilgisayar crysis3 gibi oyunları desteklemesi imkansız.
Bilgisayarı özelliklerini resim şeklinde buraya atacağım. Bu bilgisayarı gerçek performansında çalışmasını sağlayabilecek yardımsever bir arkadaş arıyorum.

Ayrıca ekran kartı modeli GeForce GT 720m

İşletim sistemi freedos olarak alındı ve bilgisayarcıda windows7 kuruldu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem Bilgilerim
erhan001adanalı
24-11-2013, 08:20   |  #2  
erhan001adanalı avatarı
Üye
73 mesaj

KARDEŞ MRB... BENDE DE AYNI SORUN OLMUŞTU... BİLGİSAYARDA İKİ EKRAN KARTI GÖZÜKÜYOO BENİMKİ GİBİ BİRİ İNTEL HD GRAFİİK... DİĞERİDE NVDİA.... İLK OLARAK OYUNUN SİMGESİNE SAĞ TIKLA GRAFİK İŞLEMCİ İLE ÇALIŞTIR SEÇENEĞİNE GEL YANTARAFA DOĞRU AÇILANA PENCEREDE YÜKSEK PERFORMANSLI NVDİA İŞLEMCİSİNE TIKLA.... SONRA OYUNA GİRMEYİ DENE...

barisakar
24-11-2013, 11:29   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

Eyv hocam sağolasın yardımın içinde o şekilde çalıştırdığım exe patcher exesi. Oyna butonuna basınca farklı bir exe açıyor. Direk diğer oyuna entegre etmiyor diye biliyorum.

barisakar
24-11-2013, 12:43   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

Çözümü bilen bir arkadaş yok mu?

AndcrewTR
24-11-2013, 15:24   |  #5  
AndcrewTR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 102
1,268 mesaj
Alıntı: barisakar  
Eyv hocam sağolasın yardımın içinde o şekilde çalıştırdığım exe patcher exesi. Oyna butonuna basınca farklı bir exe açıyor. Direk diğer oyuna entegre etmiyor diye biliyorum.

League of Legends\RADS\projects\lol_launcher\releases\0.0.0.193\deploy\LoLLauncher
League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.58\deploy\LolClient
League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.254\deploy\League of Legends

Oyun açıkken çalışan uygulamalar bunlar. Nvidia denetim masasından bunları Nvidia ile çalışmaya ayarlayıp oyuna gir.