bu bölümü kapatmaya hazır olun..
keşke oyle bi şey olsada ekran kartlarına servet odemekten kurtulsak :D
"dediğim öle bişi değil ekran kartına gerek kalmayacak... kısacası gpu'yu unutunsadece gülüyorum tam komedi ekran kartlarını çalışma prensibini bildiğinden şüpeliyim pixel shader teknolojisini olmadan 3d oyunu unut ayrıca mekanik sistem değilki bu yeni sistem uygulayasın
siz isterseniz üretim yapın ama yaptığıız üretim bir işe
merak etmeyin bu proje hakkında konuştuğum insanlar bu konuya olduça olumlu bakıyor mümkün olduğunu söylediler. konuştuğum kişiler bilgisayar teknisyeni ve yazılımcıları.... olmayacak bişi değil projeyi açıklamamamın sebebi yarışmaya katılacak olmamadan kaynaklanıyor...
Tamam da hiç bir ipucu vermeden, daha doğrusu düzgün bir reklam yapmadan gelip ekran kartı bölümünü kapatacaksınız yakında görürsünüz diye insanlarda boş bir merak uyandırmanın anlamı yok. HİÇ AMA HİÇ CİDDİ DURMUYOR. Eğer ciddiyseniz, gerçekten bir fikriniz varsa %100 arkanızdayız.. Ama dikkat çekmek için böyle bir mesaj yazmak da hoş olmaz, eğer öyleyse.
o zman %100 arkamdasın buna emin ol....
sanal ekran kartı falanmı düşündün kesinlikle olmaz
Söylemeyeyim dedim ama bu icat onboard ekran kartları ile zaten hayata geçirilmeye çalışıldı ama olmadı çünkü çok düşük performans verdi. Sebebi ise bu kartların kuzey köprüsüne entegre olmasıydı. Veri yolları arasında sıkışıp kaldı :)
sponsor falan yok ayrıca öğrenciyim fakat 3-4 yıldır araştırma yapıyorum..
zaten bir proje yapmanın en önemli basamağı araştırma yapmaktır...
yha durun bi hemen celallenmeyin adam yapsın bakalım yapabilicekmi.
ondan sonra anlarız Karamanın koyunu nu.....:)
daha fikrimi duymadınız eminim beni tanısanız böle düşünmezdiniz.. çevremdeki insanlar bilir daha bir çok projem vardır. Teknik olarak zekamı gayet iyi kullanırım. Emin ol eğert hesaplarımda bir yanlışlık yoksa tarih olacak...
Zekana ya da fikrine daha doğrusu bilmediğim şeylere yorum yapmadım ben. Güncel dünya gerçeklerini söyledim. Kabul et-etme. Sen bilirsin. Sonuçta ben herşeyi bilen kişi değilim. Ben analistim ve sana piyasa hakkındaki görüşlerimi ilettim. Düşünüp, planının bir parçası haline getirirsen senin kazancına olur. Senin başarman ya da başarmamam bana birşey kazandırmayacak ya da kaybettirmeyecek. Unutma.
benimde süper bir projem var cpular tarih olacak 100.0 Ghz ultra hızlı yarışmaya katılacam kesin ödül falan vermezler ama uygulamasını bir sene içinde yaparlar fikrimide çalarlar aynen öyle olmuştu hybrid araçta bilmeyenlere söyleyim elektrik motoruyla tümleşik benzinli motor tipiydi 92 yılıda yapmıştım yarışmaya katıldım ödül bile vermediler ertesi yıl gazetelerde şöyle bir haber gördüm işte ilk hybrid araç aynen şok oldum resmen fikrimi çalmışlardı bunu yazmayacaktım ama söylemezsem patlardım
benimde süper bir projem var cpular tarih olacak 100.0 Ghz ultra hızlı yarışmaya katılacam kesin ödül falan vermezler ama uygulamasını bir sene içinde yaparlar fikrimide çalarlar aynen öyle olmuştu hybrid araçta bilmeyenlere söyleyim elektrik motoruyla tümleşik benzinli motor tipiydi 92 yılıda yapmıştım yarışmaya katıldım ödül bile vermediler ertesi yıl gazetelerde şöyle bir haber gördüm işte ilk hybrid araç aynen şok oldum resmen fikrimi çalmışlardı bunu yazmayacaktım ama söylemezsem patlardıdalga geçilecek bir şey değil unutma yerimde olsaydın böyle düşünmezdin.....
kanıt istemişsiniz dediğim gibi sunmuyorum çünkü yarışmaya katılacağım....
İnsanlara birşey iddaa ederken o iddayı destekleyecek birkaç argüman yada herhangi bir önçalışma taslağı gösterip anlatmassanız. İnsanlar tabiki projeye karşı önyargılı yaklaşır buna bende dahil.
Bende Ardakaşlar; Bi başlık açıcam. simdi Nasıl yapacağımı anlartmadan, elle tutulur gözle görülür bir ip ucu bile göstermeden, Sizde bana İnanacaksınız Tamammı.