arkadaslar benm pc yi aldıgımda kasanın içinde bi cd cıktı üstünde ürün kurtarma cd si yasıo neye yarar acaba bilen varmı...sölersenid sevinirim...:D
bu cd neye yarar
Bu CD ile Windows formatlar gibi bilgisayarınızı formatlarsınız, ilk aldığınızdaki sürücüler, programlar da yüklenir. Zahmet çekmezsiniz. Sisteminizin backup'ıdır yani...
kaybetmeo cdyi..
sen sality.aa virüsünden nasıl kurtulunur biliyormusun?
peki drıverlar fln da varmıdır bu cd de
ferit1234peki drıverlar fln da varmıdır bu cdpc yi formatladığın zaman hepsi paket olarak yüklenir
ferit1234peki drıverlar fln da varmıdır bu cdEvet, sürücüler de içinde. Ayrıca sürücü yüklemeden, direkt format sırasında yüklüyor.
Bu cd bir nevi Hazır çorba gibi düşün herşey içinde hazırdır. direk kurulum yapmanı sağlar.
saolun arkadaslar peki bu hazır çorbayı kackere kullnabilirim yhani tek seferlikmi yoksa her format atcamda bunu kullanabilirmiyim :D
ferit1234saolun arkadaslar peki bu hazır çorbayı kackere kullnabilirim yhani tek seferlikmi yoksa her format atcamda bunu kullanabilirmiyim :xp 25 formatla sınırlıydı ancak vista da sınır yok istediğin kadar kullanabilirsin.
o zmn hiç kaybetmiyim bunu saolun arkadaslar çok işime yarar bu bilgiler
arkadaslar aklıma takılan son bi soru var acaba bu ürün kurtarma cdsinin içinde nero ve adobe readerde varmıdır bide ben şimdi pcye format atmak istiyorum ama benm öyle aşıra bi bilgim yok pc konusunda sizden öğrendiklerimle ayakta kalıyorum acaba bu cd yi takınca direkt format atarmı yhada atmassa nasıl atıldıgını tek tek yasarsanıs sevinirim önceden bu cd ile atmıs olan varsa sölesin valla cok dua ederim :D
adobe ve neroyu sorma nedenim pc ilk geldinde içinde yüklülerdi ama format la silincekleri çin bida bu cd ile yüklenirmi diye sordum acil cevap yasarsanıs sevinirim