Bu cep, Galaxy Note 3 mü?

CHIP Online
24-06-2013, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternete düşen bu fotoğraftaki telefon, gerçekten Galaxy Note 3 olabilir mi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bu-cep-galaxy-note-3-mu_41095.html

Resimlerle: Galaxy S4'ün iki yüzü!

Gün geçmiyor ki Samsung cephesinden yeni bir Galaxy söylentisi gelmesin. İnternete düşen son söylentiye göre bu berbat fotoğrafta görülen cihaz, Samsung Galaxy ailesinin merakla beklenen yeni üyesi Note 3.


@punkpanda isimli bir Twitter kullanıcısının paylaştığı bulanık fotoğrafta, yumuşak köşelere sahip, Galaxy Note 2'ye benzeyen bir cihaz görülüyor. Yakın zamanda dolaşıma giren söylentilerde, Galaxy Note 3'ün kasasının daha sert köşelere sahip olacağı iddia ediliyordu. Fotoğrafı internete sızdıran kullanıcı bu konuda daha fazla bilgi vermiyor.


Fotoğrafla birlikte sızdırılan bilgilere bakılırsa cihaz 6 inç boyutlu bir ekrana sahip ve bu ekran kasanın yüzde 84'ünü kaplıyor. Galaxy Note 3 etrafında biçimlenen söylentilerin üzerinde anlaştıkları ender noktalardan biri de cihazın 5,99 inç boyutlu bir ekrana sahip olacağına işaret ediyordu. Bu açıdan fotoğraf ve @punkpanda'nın iddialarının, mevcut söylentilerle uyumlu olduğunu söylemek mümkün.


Samsung'un yeni Galaxy'yi yaklaşık iki ay sonra düzenlenecek olan IFA 2013 etkinliğinde tanıtmasını bekliyoruz. Bazı kaynaklar, Galaxy Note 3'ün kısa süre önce gerçekleştirilen ve Galaxy NX, Ativ Tab 3 ve Ative One 5 gibi cihazların tanıtıldığı etkinlikte ortaya çıkacağını iddia etmişti. Ancak bu iddiaların asılsız olduğu anlaşılmıştı.

Tüm Konu: Bu cep, Galaxy Note 3 mü?

Resimlerle: Galaxy S4'ün iki yüzü!

Kaynak: www.chip.com.tr