dell inspiron 1525 pc de vista home premium yüklü sp1 kurunca iyice yavaşladı sp2 cııktığını bilmiyordum denemedim. tuhaf bi işletim sistemi hemen neden win 7 cıkardılar onuda anlamıs değilim.forumda arakadaşlar yazmış 4gb ram taksınlar maksınlar diye 32 bit işletimsistemleri 4 gb rami görmüyor zaten çeşitli yazılımssal ayarlar var ama ben beceremedim heralde?? yine forumda bi arkadaş kullandıkça hızlandığını sölemiş tam emin değilim ama bu visatnın dizin oluşturma gibi bir özelliğinden kaynaklanıyor sanırım.yani siz kullandıkça o adresleri klasör yerelrini vs kaydediyor sanırım o açıdan doğru olabilir. ama ben yinede bu işletim sistemin bir sürü hata ile dolu olduğuna inanıyorum ki win 7 le bu ispatlanmış oldu bence.....
Bu da oldu: ABD'de Vista yasaklanıyor!
- 1
- 2
kesinlikle hiç ama hiç ii bir işletim sistemi değil xp 10Ya vistayı hiç kullanmadın ya da bilgisayar bilgin "sıfır" Vista sp2 den sonra gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor.
XP ise artık hatalarla dolu hiç bir şey kabul etmeyen üreticisi tarafından tarihe gömülen bir antik çağ işletim sistemidir.Vista bundan dolayı Windows 7 den sonra gelen en stabil ve sorunsuz işletim sistemi.
[url=http://img69.imageshack.us/i/16369.jpg/][/url] Durun ama böyle bir pcde vista çalıştırmayada kalkmayın. İşte o devlet daireleride işte tam bunu yapıyor.
- 1
- 2