Çok gereksiz bir başlıktı kapatılabilir.
Bu Donanıma Windows 7 64bit Kasar mı?
kasar bende kurdum işlemci desteklemiyo
arkadaşım biliyorum destekler işlemci ama bu ilk x64 tabanlı işletim sistemi destekleyen işlemci işlemcini yükselt yoksa 64 bitden bişe almazsın bak valla sana diyorum dün 64 bit kuruluydu bugün 32 bite geçtim benimki de intel pentium 4
destekler ama ram 2 gb veya yukarısıysa
aynı özelliklerde kardeşimin bilgisayarına win 7 ultimate 32 bit kurdum. açılmasına açılıyor ama
xp ye göre ağır işliyordu. 2 gün sonra tekrar xp ye geçti.
core 2 duo , 2 gb ramın varsade Xp de durmanın anlamı yok.
STEELHEAD senin kardeşininkinin ram'i azdır yoksa xp'den daha hızlı win7 ;)
1 GB RAM'de ben Windows 7 64-bit nasıl yükledim?Katılıyorum. 2GB ram'e bende kurdum çok ta rahat çalışıyor hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim ki WinVista'dan daha hızlı açıkçası. İşlemcim İntel Celeron D 2.5 hiç bir sorunum yok.
Ayrıca P4 diye x64 desteklememesi söz konusu değil; benim halamın PC'si Celeron falat x64 destekliyor.
Sistem özellikleriniz win7 x64 için yeterli görünüyor. Kurup deneyebilirsiniz.
Ms, win7 için ilk sistem gereksinimlerini açıkladığında 32 ve 64 bit için 1 GB sistem belleğini yeterli olduğunu duyurmuştu. Daha sonra bellek ihtiyacını 64 bit için 2 GB olarak açıkladı. Ama görüyoruz ki 1 GB da bile sorun olmuyor. Yeterki işlemciniz çok yavaş olmasın. (tavsiyem 1.8 ghz ve üzeri, tek veya çift çekirdek)
P4 ne zamandir destekliyormus x64 tabanli isletim sistemini ve bazilari nasil kurmayi basarmis üstün bilgileriyle bizi aydinlatsinlarda ögrenelim.
Düzeltme ve özür P4 651, 650 ve 551 oluyormus, 550 yada eski P4 0.13u olanlara uymuyormus p4 serisinin x64 uyan versiyonlari oldugunu hic bilmiyordum.
KIS 2010 varsa diğerlerine gerek yok. Yaptığınız işin hiç bir mantıklı yanı yok hatta bilakis sistemi boşuna kasıyorsunuz.zaten kaspersky 2010 sistem başlangıçta kapalı eset smart sec.4 ve avira yükleniyor başlangıçta ve warez sitelerine fln bakacaksam ya da banka işlemi fln o zaman açıyorum 0 kasıyor saniyede açılıyor bilgisayar 3'ü birarada iken de çok hızlı.ayrıca kaspersky'nin bulamadığı dolu virüs var avira'yla tarattım buldu eset'le de buldu ama kaspersky bence firewall ve diğer özelliklerde iyi
Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 09 Eylül 2009 10:03