bu doom nası bi oyun be?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kastaniga
11-05-2005, 23:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

yoruldum artık gerilmekten, oynamak hakkatten cesaret istiyor ya! şu oyunun sonundaki üzerinde ışıklı cisimlerin uçtuğu büyük bi yaaratık var, o nasıl ölecek ya! bütün mermileri boşalttım tık yok. uçan ışıkları vuruyorum yaratık ışık saçarak o ışıkları doğuruyor acaba osırada onu mıhlayacammı???

Recep Baltaş
12-05-2005, 16:13   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Bizm arkadaş bıkmadan sadece ışıklara ateş etti.yalnız elindeki silah iki ışığı birden öldüren atınca sanki eletrik şoku yaratan türden bir silahtı.(Oyunu oynamadım)

bbsaa
14-05-2005, 02:58   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj

uzerindeki ısık sacan yaratıkları bıkmadan öldüreceksin.bende takılmıştım orda.bitirdim rahat ettim.onun üzerine oyun cıkmaz gerisi yalan

bigen
14-05-2005, 15:38   |  #4  
Üye
85 mesaj

Ben de çook uğraşmıştım;sonradan farketim ki ışıklı cisimleri vurduktan sonra yeni üretiyor ya;o an sırtına çakacan roketi!!!!!

free_x_man
23-05-2005, 22:20   |  #5  
Yıllanmış Üye
475 mesaj

arkadaşlar bende bu oyunu severek oynuyordum ama format atınca o kadar seviyeyi yeniden oynamak çok sıkıcı geldi sildim.sonunu mümkünse anlatabilirmisiniz?

Recep Baltaş
23-05-2005, 23:19   |  #6  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Şeytanların şeytanı var bitane.En baba şeytan.:))O çıkyo karşına.Hala anlamış değilim kolundaki koca roketi oraya nasıl monte etmiş?????İşte ortada lavlı bir yer var.İlk başta baba şeytanı oraya atman gerek hissi veriyor ama yapman gereken "soul cube" ile etrafta çıkan ufak tfek yaratıkları (baba şeytanın yanında sen bile karınca kalıyosun) öldürüp onların ruhları ile soul cube u fulledikten sonra soul cube u ateşleyerek onu öldürmek...oyun tam bitmedi yanlız.Zira ID Software bir eklenti paketi çıkardı.
DOOM III:Restruction of Evil  Şeytanın yeniden [(meydana gelişi)] gibi bir manası var.
yani bu baba şeytanla işimiz çok...:)))

Der Rote BaroN
04-06-2005, 19:01   |  #7  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
1,531 mesaj

Doom'u bir arkadaşımda oynamıştık. Daha doğrusu oynamaya çalışmıştık. O ışıklı yeri geçemedik malesef ve arkadaş hiç tereddüt etmeden kaldırdı. Yani CoD 2 bile bu kadar kasılmamıştır:) Kalbi olanlara karanlıkta oynamamalarını tavsiye ederim. Bence saçma bi senaryosu var, eklemek istedim.

lecturer
05-06-2005, 18:09   |  #8  
Yeni Üye
38 mesaj

Senaryoya saçma diyebileceğimizi sanmam eğer doom3 den bahsediyorsak sadece biraz klişe ama ROE gerçekten saçma bir senaryoya sahip yahu kim içinden iblislerin çıkacağı gün gibi aşikar bir boyut kapısını ahanda buradan ne çıkacak acep diye güle oynaya açar!

lazrailefsanesi
06-06-2005, 15:59   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Bkz: Half life 1