bu dosya bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilend

cmvcn
22-03-2010, 18:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

ksra bakmayın bu konuyu  buraya mı açmalym bilmiorum ama sorunum ; 3 gündür yeni aldığım laptop ıma oyun yklemeye çalışıyorum ama her oyun yüklemesinde oyunun kurulumu tam biterken bu sorunu veriyor oyunun kurulmuş halne tıkladıımda bu dosya bu eylemigerçekleştirmek içn ilişkilendirlmiş dosya değil.denetim masasından düzeltin felan gibi uyarılar çıkarıyor oyun prototype veya call of duty ikisinde de aynı sorun  tam biterken hata verior oyun denetim masasında kurulmuş görünüyor fakat :c de görünmüyor.virüs prog. ım tahmin edidii üzere  avast nası çalıştırabilrim acaba gerekli prog ı avast mı sildi? yardımmm!! tşkkrlr.

cmvcn
22-03-2010, 18:49   |  #2  
OP Taze Üye
3 mesaj

inanın tüm sitelerde aradım cvp bulamadım buna.oyun için ne yapılması gerektii konusunda.win7 kullanıorum ayrıca

Süleyman.
22-03-2010, 20:08   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Oyun korsan mı? Öyleyse burada hem cevap alamazsınız hem de sorununuzun nedeni belli.

cmvcn
22-03-2010, 20:18   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

arkdş tan aldım dvd lerini ve oyun kesinlikle orjinal.sorunun nedeni ne imiş ? anlamadım,cvbı mı nedeni mi?

Süleyman.
22-03-2010, 20:31   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Yükleme DVD'leri orijinal de, siz "crack" mi kullanıyorsunuz? Oyunu başka bilgisayara kurduğunuzda aktifleştirmek mümkün mü? Üreticileri çoğu zaman ikinci el satışları engellemek için sadece bir birlgisayarda kullanılabilecek şekilde kodluyorlar.