mms://mms.ankebut.net/Nihat_Hatipoglu-Ruya.wmv
Arkadaşlar elimde böyle bir link var video yu adres çubuğunda enterladığımda Windows Media player açılıyor ve video yu gösteriyor ama nasıl kaydedeceğim onu bilemiyorum bana yardım edermisiniz
mms://mms.ankebut.net/Nihat_Hatipoglu-Ruya.wmv
Arkadaşlar elimde böyle bir link var video yu adres çubuğunda enterladığımda Windows Media player açılıyor ve video yu gösteriyor ama nasıl kaydedeceğim onu bilemiyorum bana yardım edermisiniz
arkadasım ben senın linkını denedım sanırım eksık yazmıssın bende acılmıyo. neyse çözüm olarak Flashget programına linki yazarak indirebilirsin.
by_L3v1sarkadasım ben senın linkını denedım sanırım eksık yazmıssın bende acılmıyo. neyse çözüm olarak Flashget programına linki yazarak indirebilirsin.windows media player ı aç dosya bölümünden url aç var adresi yaz gelir
yani link çalışıyor sorun nasıl indirebileceğim bu dosyayı
????
Windows Media Player açıldığında şu yolu izle;,
Dosya > Ortamı farklı kaydet > Hepsi bu.
Dosyayı bilgisayar açıyorsa zaten indirmişsin demektir. Sadece temporary internet files (geçici internet dosyaları)'da bu dosyayı bulup farklı kaydetmen gerekli o kadar. En kolay yolunu anlatayım. İnternet explorer'ı aç. Araçlar-seçenekler tıkla. Gelen pencerede "dosya sil" sekmesine tıkla ve geçici dosyalar klasörünü boşalt. Sonra İnternet explorerda dosyayı aç ve izle. Bitince yine internet explorer araçlar-seçenekler. Bu sefer "ayarlar"a tıkla. "Dosya görüntüle" sekmesine tıkla. Açılan pencerede dosyalara sağ tıkla ve "simgeleri yerleştir-boyut" sekmelerine tıkla. En altta büyük boyutlu olan dosya izlediğin filmdir. Sağ tıkla kopyala de ve belgelerime kaydet... bu yönteni media player'ın açmadığı flv formatındaki dosyalar için de kulanabilirsin...