mrb arkadaşalar bilgisayarım da açmak istediğim her klasör ya da program da böyle bir uyarı alıyorum..İnternet Güvenlik AyarlarInız Bir Veya Daha Fazla Dosyanın Açılmasını Engelledi..bi çok sayfaya baktım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim...
regedit'e girmeme izin vermiyor!!
Bu Dosyalar Açılamıyor.
internet explorer aç ayarlar ayarlardan internet seçeneklerine gir güvenlik kısmından güvenilen siteler,yasak siteler onları en aşağı çek sorun düzelir.
hocam explorer açmama izin vermiyor
Sisteminde antivirüs veya internet security programı var mı
mrb arkadaşalar bilgisayarım da açmak istediğim her klasör ya da program da böyle bir uyarı alıyorum..İnternet Güvenlik AyarlarInız Bir Veya Daha Fazla Dosyanın Açılmasını Engelledi..bi çok sayfaya baktım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim...
regedit'e girmeme izin vermiyor!!Dostum regedit'e giremiyorsan yönetici değilsin demektir. Ve anlaşılan bilgisayarında birden fazla oturum var ve birisi yönetici, ve bu yönetici sende "Kullanıcı Hesabı Denetimi (UAC)" uygulamış. İşe yarar mı bilmiyorum ama 1. ve 2. linklere bir göz at.
Yada eğer CMD'yi açabiliyorsan gizli olan Administrator hesabını aktif edebilirsin. Buradan bir dene. Eğer yine olmazsa kusra bakma ama çözüm format.
Son Düzenleme: Selim_C ~ 06 Aralık 2015 17:03
avira son sürüm var ücretsiz full tarama yaptım yüksek algılama da bişey bulamadı..combofix kurmama da izin vermiyor..
hocam o linklerdeki yöntemleri denedim virüs yada neyse izin vermiyor malesef..
teşekkürler hocam fakat o linklerde ki yöntemleri denememe izin vermiyor virüs ya da her neyse..
İnternet explorer açamıyorsan ayarlarına erişmek için denetim masası-ağ ve internet-internet seçenekleri adımlarını dene. İnternet özellikleri penceresi gelirse üst kısımdan gelişmiş sekmesine tıkla ordan sıfırla ya tıkla çıkan ekrandan kişisel ayarları sil seçeneğini işaratle ve sıfırla de işlemin tamamlanmasını bekle. İşlem tamamlanınca düzelmesi lazım.
adamsın düzeldi 4 forumda paylaştım çözüm gelmedi..hocam peki şimdi ne gibi önlem almalıyım :)
Sisteminde muhtemelen virüs var kardeşim. Kullandığın anrivirüs programı muhtemelen yetersiz kalıyor. Ben uzun yıllardır avg internet security kullanıyorum. Deneme sürümünü indirip sistemi temizleyebilirsin. Bir de malwarebyte programını indir tara o da etkilidir. Ben yıllardır bu ikiliyi kullanıyorum gayet de memnunum.
tamam hocam dediklerinizi yapıcam çok teşekkür ederim combofix nasıl onu da kurayım mı?
Dediğin program deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Ve eğer kullanırım diyorsan da bilgisayarı güvenli modda başlatıp kullanman en yararlısı.
Ayrıca izlenilen yoldaki işlemleri CCleaner de yapıyormuş. Yoksa (ve tabi istersen) indirip kullanabilirsin..
Ha birde diğer yerlere de çözümü bulduğunu bildirip bu sayfaya yönlendirebilirsin yada hepsine teker teker çözümü yazabilirsin. Diğerlerinin de sorunlarını çözmelerine yardım edebilirsen güzel olur.
Combofix önermem onun yapacağı işi zaten malwarebyte eksiksiz olarak yapıyor ayriyeten combofix bazen ne hikmetse sistem dosyalarını da bozabiliyor. Benim dediğim ikiliyi kur kafan rahat olsun :)
güvenli mod şimdilik kalsın bi kaç antivirüs programı indirip taratıcam umarım halleder..teşekkürler
malwarebytes kuruluyor şuan zaten tamam dediğiniz gibi olsun kurmam :)
Bir kaç tane indirip aynı anda kurmaya çalışma sistemi daha da içinden çıkılmaz bir hale sokarsın.
evet haklısınız peki malware mi avg?
Malwarebyte ve AVG yi aynı anda kullanabilirsin ikisinin de görevi farklı. AVG internet security çok yönlü koruma sağlar ama bazen es geçtiği durumlar oluyor reklam yazılımları vs. orada da Malwarebyte devreye giriyor. Malwarebyte bir antivirüs gibi çalışmaz.