merhaba arkadaşlar benim ilgnç bi sorunum var.Nfs carbon oynarken arada çok hzılı oluyor ve kontrölü kaybediorum.mesela dönüşlerde bastığım zaman değilde biraz geçtikten sonra kaç kere bastıysam onların hepsini birden ve çok hzılı yapıyor.oyundan zevk alamıyorum.oynayamıyorum bile.acaba sizce sorun ne olabilir ekran kartım hd3850.oyuna ilk başladığımda böle bi sorun yoktu bikaç yarış yaptım carrer açtım ondan sonra oldu.yardımlarınızı bekliorum
bu ekran kartı bu oyuna göre çok mu iyi:S
o kadar güclü kart alırsan böyle coşar tabi araba
şaka bi yana, sen ekran kartı sürücülerini bi kaldır, sonra tekrardan ve en güncel sürüm olanları indirip kur bilgisayarına.
bide oyunda herhangi bi trainer vs. esktra bi yazılım kullanıormusun hic hile amaclı, o tarz yazılımların böyle özellikleri oluo cok hızlandırma gibi, belki oyle bi program actıysan yanlıslıklada olsa sebep olmuş olabilir.
hayr öle bişi kullanmıorum.yama falanda yüklemedim.şimdi baktım most wantedta öle olmuş.ama cod4 falan normal.acaba sorun en ya anlamadım gitti.catalyst 7.12 yüklü.crysiste sorun çıkarıyor 8.1 o yüsdn 7.12 yükledim.acaba sorun o yüsdn oluyo olabilirmi acaba?
büyük ihtimal sürücülerdendir, o ekran kartının o oyunlarla calısması icin tam uygunluk olmayabilir benim fikrime gore. hic ati kart kullanmadıgım ve tecrube etmedigim icin genel bi bilgiyle soyluorum. baska bi cozum vardır belki baska arkadaslar bilebilir, bunlardan birinede sormanı oneririm; "borga-x, xxxdarkoxxx, ufuks, elvis32, erdem187, BOOMFUNKMCS" bunlardan biri cozum bulabilir sana forumdan takip ettigim kadarıyla