Bu evde ''yaratık'' var
Van'ın Muradiye ilçesinde belirsiz bir yaratık Demir ailesinin ev eşyalarını, çocukların elbilerini parçalıyor.
VAN (İHA) - Zarar görmesin diye bütüneşyalarını dışarı taşıyan aile büyük bir panik yaşarken baba SadrettinDemir eline aldığı tüfekle görünmeyen düşman için nöbet tutuyor.
İlçeninBalaklı Köyü'nde ikamet eden Sadrettin Demir ve tüm ailesi 15 gündenberidir ilginç bir saldırı ile karşıya karşıya kaldılar. Belirsiz biryaratığın eşyalarını parçalayıp çocuklara saldırdığını anlatan babaSadettin Demir, günlerdir korku içinde perişan bir halde yaşadıklarınısöyledi. Sağlam bir eşya kalmayan evlerini korkudan giremediklerini,görmedikleri bu yaratığın hayatlarını zindan ettiğini söyleyen babaSadrettin Demir "Bunun ne olduğunu bilen birileri varsa lütfen bizlereyardımcı olsunlar. Çaresizlikten av tüfeğiyle nöbet tutmaya başladım"dedi.
İşte belirsiz yaratığın evde yaptıkları
Sadrettin Demir, 2001 yılında yaptığı evdeşimdiye kadar böyle bir şey olmadığını söyledi. Yetkililere haberverdiğini, İlçe Tarım Müdürlüğü'nden gelen ekibin 'Göremediğimiz biryaratık ile ilgili bir şey yapamayız, nöbet tutun, çıktığında vurupöldürün' dediklerini anlatan Demir, şöyle konuştu:
"Bulursam zaten vurup öldüreceğim. Her türlütuzak kurduk, bir türlü yakalayamadık. Evi boşalttık, yapıştırıcıbıraktık, yumurtaya zehir dökerek bıraktık, yapıştırıcıya yaklaşmadığıgibi yumurtaları da kırıp gitti. Sadece kızıma saldırdığı için kızımgörmüş, biz göremediğimiz için bir şey söyleyemiyoruz. Gelinimin çeyiziolan koltuk takımını tamamen parçaladı. Koltukları mobilyalarıeşyaların tamamını dışarı çıkardık. Elimde av tüfeği dışarıda nöbettutuyordum. Çocuğum 'Baba yatağımı parçalamış' diye bağırdı, içerigittim, bu kez içeride elimde tüfek sandalyede oturdum nöbet tuttum. Bukez yan odada kızım 'Baba perdeler parçalanmış' dedi. Oraya koştum birşey bulamadım tekrar geri geldiğimde oturduğun sandalyeninparçalandığını gördüm, şok oldum. Sanki beni takip ediyor. Bulunduğumyere gelmiyor, başka yerlerde evin eşyalarına zarar veriyor. Yani adetabenimle oyun oynuyor gibi. Kısacası korkuyoruz. Ailece tedirgin vekorku içerisindeyiz. Görünmeyen bir düşman 15 gündür bizi evdençıkarmış ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililer ise siz bulun negerekiyorsa yapalım diyorlar. Ama görünmek istemeyen bir yaratıkla biznasıl başa çıkacağız. Oraya gidiyorum bu kez terk ettiğim yere gelipzarar veriyor. Evi terk etmek istiyorum, ama gidecek başka yerim yok.Kış geldi havalar soğuk dışarıda kalamıyoruz. Bir an önce bir çarebulunmasını istiyoruz" dedi.
Kaynak : Mynet
Neler oluyor bize