Arkadaşlar fan elime akşam geçti çok şık bir kutuya koymuşlar öncelikle kutunun içerisinde ise Fan,soğutucu ve bağlantı apratları ayrı ayrı paketlenmiş.(bağlantı Aparatları:İntel lga775 dönüştürüc,4+1 Fan titreşimi önleyecek plastik bağlantı parçası,Amd 940,938 soket bağlantı aparatı,1-2 sürmelik thermal macun,Fanını hava yönünü değiştirecek küçük bir kanat...)
Neyse fanı soğutucuya kendimiz monte etmek zorunda kalıyoruz onu söyleyeyim ama zaten yardımcı kitap gibi bişey var onun sayesinde işimiz kolaylaşıyor.Fanın en büyük sorunu ise yüksek olması soğutucu 16 cm falan geliyor yani kasanız küçük ise şimdiden ya kasadan ya fandan vazgeçin.(ben kasamın kapaklarındaki fan bağlantı plastiklerini çıkararak boy konusunda son anda yırttım.)
Fanı kolay bir şekilde monte ettikten sonra gelelim performansına.
İşlemci:AMD Phenom X4 810
Anakart:M2N SLI Deluxe
İşlemci yüksüz(%5) halde 31-33 C gidip geliyordu çekirdeklerde 30-32 C de seyrediyordu.
Daha sonra %80 yükle çalıştırmaya başladım İşlemci Max. 39 C oldu çekirdekler ise 37 C falandı.Bu sıcak Temuz ayında bu sıcaklıklar bence müthiş kışın işlemci üşüyebilir.Neyse fandan çok memnunum almak isteyen varsa kesinlikle öneririm ama önce kasanızın boyunu ölçün derim.