http://www.hepsiburada.com/Liste ... 60149&categoryId=98
Arkadaşlar Merhaba. Eylül ayı gibi bu laptopu almayı planlıyorum. Sizce fiyat ve performans oranı nasıl? Ayrıca bu fiyata başka bildiğiniz bir alternatif var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
bu fiyata bu laptop nasıl? asus g73 serisi
eğer oyun pc si istiyorsan intelin yeni nesil işlemcilerinden ve amd nin 6000 serisi ekran kartı olmasına dkkat et eski nesil i7 işlemci kullanıyor ve ekran kartıda güncel değil 5870
verdiğiniz alternatif gayet güzel yalnız üç şey aklıma takıldı. 1-720QM İLE 740QM arasındaki performans ne kadardır? 2- 15'6 oyun laptopu için küçük değil mi? 3- Monster'ın soğutma sistemi nasıldır? asustaki soğutma sistemi çok iyi diye biliyorum o yüzden. Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.monsternotebook.com.t ... =&adet=1&lang=tr-TR
http://www.monsternotebook.com.t ... =&adet=1&lang=tr-TR
Bunlar nasıl? :D
Sitede ürünler kısmından farklı kombinasyonlar yapabilirsin.
http://www.monsternotebook.com.tr/forum.html
Burasıda forumu burayada bak bir istersen performans konusunda nasıl falan filan :,)
çok teşekkür ederim zahmet edip bakmışsınız. Yalnız benim isteğim 17.3'' olması o da var ama pahalıya kaçıyo 740q ile satılmıyo bi nedeni var mı ya da benim dediğim gibi satılanı da var mı ?
Valla o kadarını bilemiycem dizüstülerle o kadar haşır neşir değilim ama birde MSI Barebone serisine bakabilirsin belki aradığını bulursun.
Bu arada evinde LCD veya LED veya 3D TV varmı?Ya da monitör?
yok ama alcam onları da temmuz ayı gibi işe başlayacağım için sırayla düşünüyorum :)
yok ama alcam onları da temmuz ayı gibi işe başlayacağım için sırayla düşünüyorum :)E tamam işte HDMI kablosuyla dizüstünü TV ye bağlarsın ve paşalar gibi oynarsın ben öyle yapıyorum 42 inç TV de NFS oynamak çok güzel birşey :D
Yani diyceğim şu ekranın büyük olmasına gerek yok bence nasıl olsa TV ye bağlıyacaksın. :D
çok teşekkür ederim aklıma tv ye bağlamak gelmemişti. Fikrim değişti monster alcam :) servisi falan da çok iyimiş.Tekrar sağol ilgin için
ya arkadaşlar lg a510 kullanıyorum konuyla ilgili değil ama :D gt425m ekran kartı var 102 ekran led tv var çok güzel oluyor bağlayıp oynamak ama birsürü kablo vs laptop yetişmiyor HDMI kab kısalığı yüzünden ps3 gibi kablosuz konsol olsa ve bütün oyunlar ayarları ototmatik yapma süper olacak :D ama yok işte görüntü kalitesi tartışılmaz tabiki :D
sanada merhaba, bende bu laptopu bir kac ay önce amerikadayken aldım, ve sorunlarıma care ararken senin mesajına rastladım sırf seni böyle bir yanlıstan döndürmek icin buraya üye oldum sana cevap yazıyorum...
ben amerikadan 1200dolara aldım bu laptopu ve fiyat kalite olarak baktığımızda gercekten süper gözüküyor.
parcaları gayet süper oyunlarda takılmıyor falan ancaaaaaaakk...
laptopta bazı sorunlar var işte o sorunlar...
steelseries xai mouse kullanıyorum mouse takılı iken laptopun acılması 2-3 dakikayı buluyor cıkarınca yaklasık 5-10 saniye arasında acılıyor.
kulaklıgım razer megaladon, kendinden mikrofonu var usb girişli bu laptopta kulaklığımın hoparlörlerini mikrofonunu ve mousumu aynı anda kullanamıyorum yani anlıcagın anakart ile ilgili bir sorun var bios update sini fln da yaptım.
2tane essek kadar fanı var canavar gibi calisiyo ama ne hikmetse kışın ortasında bile oyun oynarken laptop ısındıgı için kapanıyor birde gaming laptop olucak.
oyunlarda ki bu counter strike ta cok nadiren fakat diger oyunlarda genellikle karsıma cikan bir şey son zamanlarda en cok test drive 2 ve dragon age 2den muzdaripim sürekli ama inanki sürekli ekran çizgi çizgi olup sapıtıp laptop kapanıyor
şu şekilde söyliyim dragon age yi 5dakikalık oynayabiliyorum en fazla driverları güncellemek care diil her yolu denedim.
ayrıca internette teknik destek ile iletisime gectim 5ay once mail attım kısmet olurda sıra gelirse dönerler belki. egerki almakta diretiyorsan o kadar para vermek ben sana benimkini satayım...
sanada merhaba, bende bu laptopu bir kac ay önce amerikadayken aldım, ve sorunlarıma care ararken senin mesajına rastladım sırf seni böyle bir yanlıstan döndürmek icin buraya üye oldum sana cevap yazıyorum...bu Anlattıkların hiç normal şeyler değilben amerikadan 1200dolara aldım bu laptopu ve fiyat kalite olarak baktığımızda gercekten süper gözüküyor.
parcaları gayet süper oyunlarda takılmıyor falan ancaaaaaaakk...laptopta bazı sorunlar var işte o sorunlar...
steelseries xai mouse kullanıyorum mouse takılı iken laptopun acılması 2-3 dakikayı buluyor cıkarınca yaklasık 5-10 saniye arasında acılıyor.
kulaklıgım razer megaladon, kendinden mikrofonu var usb girişli bu laptopta kulaklığımın hoparlörlerini mikrofonunu ve mousumu aynı anda kullanamıyorum yani anlıcagın anakart ile ilgili bir sorun var bios update sini fln da yaptım.
2tane essek kadar fanı var canavar gibi calisiyo ama ne hikmetse kışın ortasında bile oyun oynarken laptop ısındıgı için kapanıyor birde gaming laptop olucak.
oyunlarda ki bu counter strike ta cok nadiren fakat diger oyunlarda genellikle karsıma cikan bir şey son zamanlarda en cok test drive 2 ve dragon age 2den muzdaripim sürekli ama inanki sürekli ekran çizgi çizgi olup sapıtıp laptop kapanıyor
şu şekilde söyliyim dragon age yi 5dakikalık oynayabiliyorum en fazla driverları güncellemek care diil her yolu denedim.
ayrıca internette teknik destek ile iletisime gectim 5ay once mail attım kısmet olurda sıra gelirse dönerler belki. egerki almakta diretiyorsan o kadar para vermek ben sana benimkini satayım...