arkadaşlar pc alıcam ama karar veremedim hazır lar biraz pahalı geldi bu siteden bunu buldum fiyat uygun geldi acaba özellikleri nasıldı. ekran kartı 1GB diyor O/B diyor ben bu 1 GB kullanabilecekmiyim nasıl olacak yani tam çözemedim olayı bide AMD daha önce cok iş actı basıma cok reset atıyordu sistem uyumsuzlugundan sanırım bundada aynı sorun olurmu yoksa ucuz diye kanmayım mı ?
bide alıcagım pcde hiç sorun olmasın yani ikidebir servisle ugrasmayım bu fiyatlara daha uygun pc önerirmisiniz ?
İŞLEMCİ:AM3 2.7 GHZ (2700 MHZ) ÇOK HIZLI YENİ NESİL İŞLEMCİANAKART:MSI AM3 CHIPSET DDR3 YENİ NESİL SON TEKNOLOJİ ANAKARTBELLEK (RAM):2 GB KINGSTON DDR3 1333 MHZ RAM İLAVE 2GB RAM İÇİN TIKLAYINHARDDİSK:500 GB WESTERN DIGITAL 32 MB CACHE SATA 2 HARDDİSKEKRAN KARTI:1 GB NVIDIA CHIPSET (O/B)SES KARTI:5 + 1 KANAL SES KARTI (O/B)ETHERNET (LAN):10 / 100 MBPS ETHERNET (LAN) KARTI (O/B)OPTİK SÜRÜCÜ:YOK (İSTERSENİZ FARK İLE SATA DVD RW TAKILIR) İLAVE DVD RW İÇİN TIKLAYINKASA:ATX KASA (ÖNDEN 2 USB + KULAKLIK VE MİKROFON ÇIKIŞLI)MONİTÖR:18.5 INCH ACER G195HQVB LCD MONİTÖRKLAVYE & MOUSE:Q KLAVYE + OPTİK MOUSEGARANTİ:2 YIL