Fiyatı 260 TL'den az olan ,her marka olabilir bir taşınabilir bilgisayar önerebilir misiniz?Önerdiğiniz bilgisayarın detaylarını da verebilir misiniz?Migrosta gördüm ancak size de danışayım dedim.Sizce?
--
Batarya o kadar önemli değil.İnternet,MSN ve nadiren photoshop o da portable.Bir de the sims 1 (256 mb ramlı pcde rahat çalışan bir şey yani :P)
Bu fiyata Taşınabilir bilgisayar önerileriniz
PARDON KARDEŞİM GÖRMEMİŞİM BUYUR BULDUM SANA PC: http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=39634
ben 260 tl diyorum 3bin tl lik şey veriyosun :O neyse sağol
Kardeşim 260 liraya bulamazsın ya 2.el bile çok zor sanmıyorm..
Gitti Gidiyor'a bak, bulduğunu al . O fiyata ben öneremem , zannımca kimse önermez , bulduğunu alırsın.
buldum ancak artık 500 tlye LG X120 alacağım.Dayanıklılığı o kadar sorun değil çünkü.Önerileriniz için teşekkürler
Ya bak benden sana öneri alacaksın bu laptobu ilk başlarda sevinçle kullanacaksın, ucuz almanında keyfi buna eklenecek 2 ay geçtiğinde sims1 den bıkaçaksan photoshop'un açılma süresi sana o kadar fazla gelecekki çıldıracak duruma geleceksin, sims2 yüklüyeceksin açılmayacak açılırsada fena kasacak! VE DİYECEKSİNKİ KEŞKE BİRAZ DAHA PAHALI ALSAYDIM DA BU DURUMA GELMESEYDİM O VERDİĞİM PARAYA DA YAZIK KEŞKE BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRSEYDİMDE ÖYLE ALSAYDIM!!!