Bu hafta vizyona girecek olan 6 yeni film..

Watchman
29-11-2013, 18:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
373 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Bu hafta biri yerli, 6 film vizyona girecek. 

 "Tamam mıyız?"
Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Tamam mıyız?", izleyiciyle buluşacak.
Aslı Enver, Gürkan Uygun, Aras Bulut İynemli, Sumru Yavrucuk ve Deniz Celiloğlu gibi isimlerin rol aldığı filmde kullanılan müzikler arasında, Fikret Kızılok'un "Düşler", Jason Mraz'in "Life Is Wonderful", Aytekin Ataş'ın "Söylenmemiş" ve Sıla'nın "Tamam mıyız?" eserleri de bulunuyor.


"Danışman"
Brad Pitt, Cameron Diaz, Penelope Cruz ve Javier Bardem gibi isimlerin rol aldığı "Danışman", gerilim meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.
Ridley Scott'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu ise Cormac Mccarthy'nin yazdığı gerilim türündeki filmde, başarılı bir avukat olan Counselor, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı bir karar verir ve kendisini uyuşturucu ticaretinin ortasında bulur. Reiner isminde bir iş adamıyla iş yapamaya başlayan Counselor'ın girdiği ekiple planladığı uyuşturucu sevkiyatı, beklediği gibi gitmeyince kendilerini bir can pazarı içerisinde bulurlar.

"Ruhlar Bölgesi Bölüm 2"
James Wan'ın yönettiği, Leigh Whannell'ın senaryosunu yazdığı, "Ruhlar Bölgesi Bölüm 2"de, Rose Byrne, Patrick Wilson, Leigh Whannell, Ty Simpkins ve Barbara Hershey, izleyiciyle buluşuyor.

"Bir Vampir Hikayesi"
Yönetmenliğini Neil Jordan'ın yaptığı fantastik gerilim türündeki "Bir Vampir Hikayesi"nin senaryosunu Moira Buffini yazdı.

"Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela"
Küçük Kardeş, Tatlı Bela", animasyon sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.
Filmde, ren geyiği Niko'nun küçük kardeşini aradığı sırada yaşadıkları anlatılıyor.


"Yarım Kalan Şarkı"
İstanbul Film Festivali'nde de gösterilen "Yarım Kalan Şarkı"'da Terence Stamp, Vanessa Redgrave ve Gemma Arterton izleyici karşısına çıkacak.
İngiltere ve Almanya ortak yapımı olan filmi, Paul Andrew Williams, yazıp yönetti.

Son Düzenleme: Watchman ~ 29 Kasım 2013 18:16