bu hatayı çözün ne olur çok fazla var
Daha ayrıntılı yazar mısın? Bu hata nerede çıkıyor. Hangi programın hatası? Ağ Bağlantılarınla ilgili bir hata olabilir mi?
bilgisayarı beklemeye alınca 100 150 tane geliyor
bilgisayarı beklemeye alınca 100 150 tane geliyor
ağ bağlantılarımla hiçbir ilgisi yok pcye beklemeye alıom gelio scvhost hatası
olay görüntüleyicisinden sistem ve uygulama kayıt bölümlerinden hatanın sebebini bulman gerek önce tanıyı koymadan teshis etmek zor..
Blaster solucan korumasiz ve updatesiz bir pcde olur genelde.
bu hatayı almadan önceye "sistem geri yükleme yap"
arkadaşım senin sorununu çözeyim diye yarım saattir nette dolaşıyorum ama bunun sebebi çok fazla kimi çözünürlük ayarlarından kaynaklanıyor kimi ie dan kimi winshock dosyaarınadan kimi 3. parti yazılımlardan ve hepsinin çözümüde çetrefilli yani burdan bişi söylemek zor ama en basiti şu bi ekran koruyucunu devre dışı bırakmayı dene
ağ bağlantısını kes 1 süre sonra tekrar aç ..
yha abiler bunun net bir cevabı varmı
yapamıorum ekran koruyucuyla alakası yok
http://support.microsoft.com/kb/811259 Şu makalyi bi okuyun makalenin ortalarına doğru winscock dosyaları tamiri bib bişey vardı sanırım onları bi uygulayın...
zaten ekran koruyucu devre dışı
Mustafa@PChttp://support.microsoft.com/kb/811259 Şu makalyi bi okuyun makalenin ortalarına doğru winscock dosyaları tamiri bib bişey vardı sanırım onları bi uygulayın...Dediğimi bi uygulayın...
çözüm bulamadıysan format at en net çözüm :))
samet713çözüm bulamadıysan format at en net çözüm :))dimi format at gitsin. Madem türksün formatla gitsin diyon yani
Bilgisayarını virüs ve spyware taramalarından geçir.Antivir ve spy bot programlarınla sistemini tarat.
Hijacklad a çözersin.
eger hala çozum bulamadıysan suna bı bak
sıstemınde bozuk dosya war
You may have Winsock damaged.
Sen Winsock bozuk olabilir.Download, and run Winsock repair utility from HERE
BURAYA indirin ve çalıştırın Winsock tamir programısistem tamır araçlarını bul tarat
arayacaktım ancak waktım yok sen bak
kolay gelsin
You may have Winsock damaged.
Sen Winsock bozuk olabilir.Download, and run Winsock repair utility from HERE
BURAYA indirin ve çalıştırın Winsock tamir programısistemde çalışan bir program sistem için gerekli bir dosyayı meşkul etmektedir.
ingilizcesinin türkce si
a call to an os function failed == bir işlem çağrıcısı nedeniyle işlem aktif ( kullanımda)
genelde açılışa bağlı bir program neden oluyor. bazende sistem gererksinimlerini karşılayan ortak ortam düzenleyicilerin ortak kullanılmasının engellenmesiylede meydana geliyor.
bazı durumlarda ise ( nadiren) işlem performansının kendine dönüm kendini hasarlatmasıylada meydanea eliyor ( güncellemeler daha etkili bu konuda).
1 ci nedeni regeditten bulmak zorundasın başka hiç bir yerde açılışın programları görülmez.
2 ci nedende henüz yapacak bir metod bulamadım. format demek zorundayım.
3 cü nedende sistemi geri yükleme yapabilirsin. genelde sistem kendini bu şekilde stemizliyor.