EXPER ACTIVE 200-966 RT
Intel Pentium Dual Core E5400 2.7 GHZ 2MB L2 CACHE 800 MHz FSB
2 GB BELLEK
250 GB SABIT DISK
DVD+RW çift katman optik sürücü
ATI HD 4350 512 MB HARICI GRAFIK KARTI
19' LCD MONITOR
W7 Starter.
Fiyat : 500 tl
sizce nasıl iyi midir ?
Bu hazır PC baya ucuz. Sizce ?
elden dusme degilse hemen almani tavsiye ederim
evet arkadaşlar best buy da 200 adet stokla satışı yapıldı. bende arkadaşımla gittim ve ihtiyacım olmamasına rağmen gitmişken bende aldım:)
almak isteyenler olursa benle irtibata geçsinler, fiyatta anlaşırız.
oyun içinse para direk çöpte. eğer yeni bir grafik kartı alırsanız'ki alırsınız oyun tutkunu iseniz orta seviye bir grafik kartı 200 ile 230 arası birde güç kaynağı 100 ile 150 arası para çıkar cebinizen. sisemdeki 4350 grafik kartı ile anca mario oynarsınız. sadece multimedya ve internet içinse normaldir.
giriş seviyesi için mükemel derim gerçekten
fabrika çıkışı olarak tabir edilen bilgisayarları genellikle tavsiye etmem çünkü o üreticiler maaliyeti aşagıya çekebilnmek için ellerinden gelen kurnazlıgı yapıyorlar işte kasayı küçültüyolar ( küçük bir kasada hiçbir zaman iyi hava sirkulasyonu olmaz) beli bir garanti süresi verir ve bir malzemen bozuldugunda (atıyorum ekran kartı) komple kasayı verip garantiye gondermen lzm yükseltmek istiyeceksin koydukları dandik ana kartlar yuzunden yukseltme şansın olamayacak örnekler çogaltılabilir kısacası fabrika çıkıs yerine kendin toplaman en mantıklısı olur.. ama tabi profesyonel olmayan için ideal