Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Ben bundan 6-7 ay önce nette G.K adlı bir şahısla msnde tanıştım.Neyse fazla uzatmadan bu şahısla hergün nette
belirli süre konuşurduk.Web hakkında falan filen,bizde öğrenmeye meraklıyız ya napalım böyle böyle derken arkadaşlık
ilerledi.Bu adam bana bundan 1-2 ay önce usa dan makina kiralayıp host firması kuracağını söyledi.Bende tmm ii olur falan
dedim. Neyse işte bu işin hikaye kısmıydı biraz.Şimdi esas konumuza gelelim;
Benim cs klanım var.Buda bizi damardan yakaladı senin klana neden bir web sitesi açmıyoruz dedi.bende olmaz falan para az
dedi.Oda ayarlarız para sorun etme dedi.Derken 20 YTL yatır sana hostunu açayım domainde dahil dedi.Bizde safız ya hemen
sazan gibi daldık ve dalış o dalış.14.04.2006 tarihinde 20 YTL'lik miktarı M.K(bu şahsın abisi olur) adına
yatırdım.Msnde konuştuk işte bundan sonra.Gûya gitmiş ptt ye sormuş senin adına para yok falan demişler.Beni 1 hafta falan
oyaladı bu böyle.Ama zaman geçtikçe kıllanmaya başladım tabi.Bana hergün aynı şeyi söylüyor bu kişiliksiz şahsiyet;"Sen para
yatırmamışsın,pttde para yok".Neyse işte bugün(25.04.2006) gittim ptt'deki tanıdığımın yanına ve sordum "Şu şahıs bu parayı
çekmişmi?" diye.Verdiği cevab aynen şöyle;"M.K 19.04.2006 tarihinde Ankara/Keçiören ptt şubesi 8 nolu gişe
3202.sıradan parasını çekmiş!...".Bende zort diye kaldım aynen öyle.İşte benim dolandırılma hikayem böylelikle bitmiştir.
[color=red]Şahsın adı; G.K .Ankara/Keçiören
[color=blue]Dolandırılan yani ben: ONUR UYAR (( adresini alacaktım).
msn adresim: dwttsunami@e-kolay.net
Bunu size anlatmamın amacı intikam falan almak değildir.Böyle insanları yaygara yapıp yarın bir başka insanları kandırmasını engellemektir.Bu bana iyi bir ders oldu isterimki başkalarınada canları yanmadan ders olur.Saygılarımla,ONUR UYAR...(not bu yazıyı bir çok web sitesinde görebilirsiniz şaşırmayın)