arkadaşlar benim şu an amd athlon64 2800+ s754 işlemcim var.acaba yine s754 olan 3200 ya da 3400 modellerinden birini sıfır bulabilir miyim?bulabiliceğim mağazalar falan var mıdır acaba?şimdiden teşekkürler
bu işlemciyi bulabilir miyim?
Bencede zor bulursunuz,biraz.
dediğiniz gibi arkadaşlar biraz zor bulucam sanırım ama bugün kadıköye çıkıcam bakalım biraz araştırim diyorum...
İkinci el piyasasına göz atman gerekiyor sıfır bulman imkansız
doğru:) arkadaşlar baktım da 2.el bile benim işlemcim daha iyi...artık seneye falan komple sistem toplıcaz napalım
sinanozkdoğru:) arkadaşlar baktım da 2.el bile benim işlemcim daha iyi...artık seneye falan komple sistem toplıcaz napalıEn iyisini yaparsın.Zaten çok fark olmaz 3400+ olsanda.
arkdaşlar ben işlemcime oc yapmaya karar verdim,yeni bir sistem toplayana kadar.öncelikle sistemim:işlemci zaten yazdığım gibi athlon64 2800+,2gb OCZ ram,512mb HIS x1650gt ıcq,400w xilence psu m var.benim kafamdaki düşünce 1.8ghz de çalışan işlemciyi 2.0ghz civarına çıkarmak.en son termik macunu yeniledim. (thermaltake in TG-1marka termik macunundan kullandım)şimdi benim sorum böyle bir oc yaparsam işe yarar mı?işlemci üstünde stock fanı mevcut ve sıcaklık da yük altında en fazla 43C civarında...yardım edebilirseniz sevinirim
http://www.indirimli.com/index.php?go=10,3&id=4524