bu kadarınada pes...
link açılmıyor kardeşim ;)
BOOMFUNKMCSlink açılmıyor kardeşim ;)Şimdi açılır..Ama üye olmayan göremiyor sanırım..
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.teknolojitelevizyonu.com/forum/showthread.php?p=856251#post856251
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 01 Mart 2007 20:26
Şemsiyenin nete baglanmasina hic gerek yoktu.Bence bi fayda saglamiyor
Bendede uye girisni girin dedi bisey olmaz
OOOOMMMMEEEERRRRüyelikOoo pompei hoşgeldin?
biri gider diğeri gelir demek buymuş ufuks :D
forum kurallarında düzenlememi yapsalar ne acaba.
BOOMFUNKMCSbiri gider diğeri gelir demek buymuş ufuks :DBence aynı kişiler ya neyse.
ufuksevet aynı kişiler olabilir gerçi 15 yaşındayım falan yazmış. ama adı doğruysa.... daha iyi bulurum.BOOMFUNKMCSbiri gider diğeri gelir demek buymuş ufuks :DBence aynı kişiler ya neyse.
bu ay sonuna doğru ist.e gitme durumum var.
nerde çalıştığını biliyorum eğer adı da doğruysa.......
ufuksPompei demekle ?OOOOMMMMEEEERRRRüyelikOoo pompei hoşgeldin?
OOOOMMMMEEEERRRRufuksaramızda bizim sen mesaj yaz. 2005 tarihine felan da bak cvp yazmadığın konular olabilir.Pompei demekle ?OOOOMMMMEEEERRRRüyelikOoo pompei hoşgeldin?
pompei sen olduğunu biliyoruz canım hiç anlamammazlıktan gelme.
söylediklerimi iyi dinle;
sen beni hayal kahramanı sandın heralde..
gelipte iki tekme atamayacağımı sandın heralde..
varmı bana küfür etmek..
Arkadaşlar özelden mesaj attım... konuları hortlatma diye...
ama aldırmıyor.... kendi haline bırakın ... bıkacaktır...
saygılar...
bu forumda şununla ilgilenicek kimse yokmu yaaa.
biri dur desin artık!
kasıtlı yaptığı ortada yeter.
beyler bu adam istanbulda bahçelievler gold bilgisayarda çalışıyormuş. (bana maalesef şu an 950 km uzak..)
ortalıgı darmadağan ettı adam. Forum yapılmaması gereken seylerın hepsını yaptı.Modlara bıle şikayet ettık ben forumda ayzdım.Mod arkadaşlar butun cevaplarımı silmiş. Uyarıyoruz olmuyo, bızdemı kufur edelım. Anlamıyorum ben bu işi.
CHIP gibi güzide bir derginin, güzide forumuna üye ol ondan sonra lakayıt hareketler, küfürler saçma sapan konular nedir bu..
Borga-xortalıgı darmadağan ettı adam. Forum yapılmaması gereken seylerın hepsını yaptı.Modlara bıle şikayet ettık ben forumda ayzdım.Mod arkadaşlar butun cevaplarımı silmiş. Uyarıyoruz olmuyo, bızdemı kufur edelım. Anlamıyorum ben bu işi.Bi arkadaş vardı ismini vermeyeyim hala bu forumda çünkü yine boyle gereksiz bir arkadaşa iyice bir küfür etmişti hemde forumdan ulu orta. modlar da o adamdan sıkılmış olacaklar ve bizim arkdaşı haklı buldular ki banlamadılar.Bence de haklıydı.Ama ne küfürdü. Şimdi yine boyle bişi olacak gibi.Bence boşverin gereksiz. Biz eğlenmemize ve paylaşımımıza bakalım.CHIP gibi güzide bir derginin, güzide forumuna üye ol ondan sonra lakayıt hareketler, küfürler saçma sapan konular nedir bu..
ufuksBence boşverin gereksiz. Biz eğlenmemize ve paylaşımımıza bakalım.Bakın işte ben buna varım
arkadaşlar dünkü konuları üste taşıyorum izninizle...