OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
Fiyat normal, 5870'in en baba modellerinden özel pcb ve fanlı pcs modeli bile 600 den daha düşük fiyatlara bulunabiliyorken stok fan ve pcb li bir modelinde o fiyata satılması gayet doğaldır.
Fiyat normal, 5870'in en baba modellerinden özel pcb ve fanlı pcs modeli bile 600 den daha düşük fiyatlara bulunabiliyorken stok fan ve pcb li bir modelinde o fiyata satılması gayet doğaldır.Kardeş çok sağol ama bu stok Asus olsa bile başka sitelerde 800'e kadar fiyatları war bu modelin.. Bu sitede böyle ucuz olması beni kuşkulandırdı sadece. Cevap için teşekkürler.
817 Lira Hızlıal.com da var.Asus Matrix pahalı zaten..
1000 Lira Netsiparişte :)
İnşallah bi şaibe çıkmaz.. Sipariş etcem bugün inşallah..
Arkadaşlar piyasası ortalama 750 tl olan AMD HD 5870'i bu sitede bu fiyata buldum ama Neden Bu kadar ucuz sizce? İlk fırsatta almayı düşünüyorum şaibe çıkmasın sonra? Şimdiden herkese TEŞEKKÜRLER... SAYGILAR..merhaba hocam, gold bilgisayardan hertürlü alış veriş yapabilirsin, meraketme orda sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum büyük saygın bir kuruluş artı benim bir çok alışverişim oldu gayet ilgililer. Zannediyorum kampanya dönemine rastlamışındır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar piyasası ortalama 750 tl olan AMD HD 5870'i bu sitede bu fiyata buldum ama Neden Bu kadar ucuz sizce? İlk fırsatta almayı düşünüyorum şaibe çıkmasın sonra? Şimdiden herkese TEŞEKKÜRLER... SAYGILAR..Merhaba dostum şimdiden hayırlı olsun goldpc kendi sektöründe ilklerinden çok eski firma.. fiyat bazında da uygun olması bu yüzdendir, artı kaç senelik firma sıkıntı yaşıycağını düşünmyorum ben dahil bütün tanıdıklarımın goldtan alışverişi olmuştur bir sıkıntı yaşadıklarını duymadım ve gold zaten piyasa fiyatının biraz daha altında ürünleri satıyor.