En başta atinin RV770 yongası nvidia nın 9600gt de olan yongasından daha iyi ;palit değilde HIS HD4850 ICEQ4 modelini öneririm ya da Saphhire
BU KASAYI ALACAĞIM LÜTFEN YARDIM..
Bak biliyorum sen kafanda modelini kurmuşsun ama söylemeden edemicem illa Nvidia diyorsan benim dediğim sistemi dediğim gibi kasa+anakart exadan al gerisini gösterdiğim sitelerden.
Ekran kartında mükemmel olsun
ZOTAC 512MB GeForce 9800 GTX+
Bu ürünle beraber 1220ytl yapar
Bence bir düşün. Çok büyük performans kaybın olacak eğer o makinayı alırsan
Arkadaşın kafası bence iyice karıştı :) 750TL lik kasadan 1200lere çıktı bana kalırsa arkadaşta ben gibi karar veremiyor parça konusunda ilk önce ne için kullanacaksa onun için iyiden iyiye iyice düşününmek lazım sonra "ya şu kadar parayı boşa harcadım bu kadar şey aldım." dememek için doğru değilmi?
Ekran kartın düşük ne yazık ki. Hepsini bir yerden aldığon içib bazı şeylere gereksiz para vermiş olacaksın ve 1220 ytl ye sistemine takabileceğin bir 9800GTX+ AMP yerine 9600Gt almış olacaksın kartlar arası uçurum
aynen turboface her 5 dk geçtikçe fiyat 50 50 artıo:D:D (espiriydi bu)
Akasa Zen 520watt 191ytl
MSI NEO Anakart 183ytl
Intel E8400 İşlemci 331ytl
OCZ 1066 Platinium Ram 96ytl
320GB HDD 98ytl
BFG > 512MB GeForce 9800GT OC Edition 320ytl
Toplam 1219ytl
Hepsi mavibilgisayar dan. Toplayıp yollarlar sanırım.
Biraz daha zorlayabilirsen
CLUB 3D > 512MB GeForce 9800GTX+ 350ytl
Toplam 1250ytl
Kaptanos dediğin sistemi alırsam program,oyun herşey içinde öncelikle oyunlarda takılmalar yaşarmıyım şuan en çok gereksinimi olan oyunları açabilirmiyim?Gerçekten araştırmak beynim yoruldu başka hiç bir şey düşünemez oldum:D
Bu sistemle takılması biraz zor ; Nvidia alacaksan Zotac amp serisi almalısın
Bu sistemle asala takılmaz. Sen dediğimi yap hepsi mavibilgisayardan. çok daha iyi olur senin için
Peki teşekkür ederim Kaptanos bütçeyi biraz daha zorlıcam artık sana güveniyorum inşallah kasayı aldığımda istediğim her oyunu çalıştırabilirim...
Kasa dediğin Hepsiburada.com dan alınır !!!
Kaptanos peki önerdiğin anakart o/c uygunmudur ben işlemciyi 3.00 ten 4.00 e çıkarmayı planlıyorumda...Anakart bildiğin gibi o/c de çok önemli...
Tabi biraz yapabilirsin. Fakat sağlam o/c yapılabilcek kartlar baya pahalı.
Sonuçta kartın voltajları ne kadar çıkabilir bilmiyorum. Deneyleride yok sanırım sıradan bir kart olduğu için...
peki sence bu 3.00 ghz işlemciyi mak. en fazla ne kadar yükseltebiliriz?
(soğutucu kullanarak tabiki)
3.6 ghz'e gözün kapalı çıkar zaten ama eğer biraz o/c deneyimin varsa 4.0 ghz rahat çıkartırsın.
Benim şuandada kullandığım gıgabyte daha önce hiç MSI kullanmadım anakart olarak Kaptonas'tan cevap bekliyorum...
o/c hakkında inş. 4.00ghz çıkarmayı umut ediyorum..
MSI Direk 1600fsb destek sunarken Gigabyte O.C ile 1600 desteği veriyor.
P45 Neo3 (Intel P45, GLAN, SATA, RAID, LGA775) 229 ytl
CLUB 3D > 512MB GeForce 9800GTX+ 350ytl
TOPLAM: 1,295
Artık istesenizde daha yüksek bir şey alamayacağım..:D
BU SİSTEM TÜM FORUMDAKİ ARKADAŞLARIMA SÖYLÜYORUM SİZCE BU SİSTEM İŞ GÖRÜRMÜ? AÇMADIĞI OYUN OLURMU?BANA SIKINTI YARATIRMI?