arkadaşalar defelarca yazmama rağmen kimse benim sorunuma bir cevap bile yazmadı. benim excel sayfasını açtığımda klavuz çizgilerim görünmüyor. araçlar/seçenekler/klavuz çizgileri/otomatik diyorum çizgiler gelmiyor. farklı renklerle yaptıgımda çizgiler çıkıyor ama sanki onlarda düzgün geğilmiş gibi duruyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. aylardır bu soruna bir çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
bu konu hakkında kimsenin bilgisi yok galiba
Office CD'sini takıp "onarma" seçeneğini deneyin.
eltahirOffice CD'sini takıp "onarma" seçeneğini deneyin.kurulum cdsi yok. başka bir yol yokmu. (başlat/çalıştır/regedit gibi ) ??Son Düzenleme: bjklord ~ 05 Haziran 2009 18:07
Kılavuz çizgilerini otomatik yapmak dışında "göster" gibi bir seçenek var mı?
eltahirKılavuz çizgilerini otomatik yapmak dışında "göster" gibi bir seçenek var mı?hayır öyle bir seçenek yok. renk paleti yada klavuz çizgisi yok. seçenekler bunlar
Office 2003 mü bu? Progra Ekle/Kaldır menüsünden Office'i kaldır seçeneğine gelin. Kaldırma aracının seçeneklerinde "Onarma" var mı bakın. Eğer Office kurulum dosyaları bilgisayarınızda ise tamir edecektir. Seçenek yoksa iptal edin işlemi.
eltahirOffice 2003 mü bu? Progra Ekle/Kaldır menüsünden Office'i kaldır seçeneğine gelin. Kaldırma aracının seçeneklerinde "Onarma" var mı bakın. Eğer Office kurulum dosyaları bilgisayarınızda ise tamir edecektir. Seçenek yoksa iptal edin işlemi.bu işlemi deneyeceğim. şu anda işte oldugum bakamıyorum. sonuç hakkında bilgi veririm. ama onar seçeneği oldugunu sanmıyorum. hatırladıgım kadarıyla program ekle ve kaldır seçenekleri var sadece. evet ofis2003
eltahirOffice 2003 mü bu? Progra Ekle/Kaldır menüsünden Office'i kaldır seçeneğine gelin. Kaldırma aracının seçeneklerinde "Onarma" var mı bakın. Eğer Office kurulum dosyaları bilgisayarınızda ise tamir edecektir. Seçenek yoksa iptal edin işlemi.onar seçeneği yok arkadaşım
bjklordbu işlemi deneyeceğim. şu anda işte oldugum bakamıyorum. sonuç hakkında bilgi veririm. ama onar seçeneği oldugunu sanmıyorum. hatırladıgım kadarıyla program ekle ve kaldır seçenekleri var sadece. evetProgramı kaldırmayı seçeceksiniz zaten. Kaldırma aracının içinde "onarma" seçeneği olması lazım. Eğer yoksa kaldırmayı iptal edin.
silip, yeniden kurmayı dene.
GRC8213silip, yeniden kurmayı dene.nasıl yapacagım. kurulum cd si yok
bjklordnasıl yapacagım. kurulum cd siSiz dediğimi yaptınız mı?
slm. kardeş exel sayfasını aç en tepede dosya , araçlar vs yazan yerin yan taraf boşluğuna sağ tıkla. çıkan pencerede formları seç, eğer seçili ise tepede dosya yazan yerin altında duruyordur yeri farlı olabilir.formlar penceresinde içinde noktalı küçük kare şeklinde bir kutu var üzerine fareyi getirdiğin zaman klavuzu değiştir diye yazı çıkar onu seç sorunun çözülür.
öncelikle excel için yapılan değişiklik wordde olduğu gibi tüm dokümanlara uygulanmamaktadır.word te bunu sağlayan Normal.Dot dosyasıdır. Yani yaptığınız değişiklik o anda ekranda olan belge için geçerli olan bir değişikliktir. Bunu ancak excel içindeki mevcut şablonları kullanarak sağlayabilirsiniz.
alimete123slm. kardeş exel sayfasını aç en tepede dosya , araçlar vs yazan yerin yan taraf boşluğuna sağ tıkla. çıkan pencerede formları seç, eğer seçili ise tepede dosya yazan yerin altında duruyordur yeri farlı olabilir.formlar penceresinde içinde noktalı küçük kare şeklinde bir kutu var üzerine fareyi getirdiğin zaman klavuzu değiştir diye yazı çıkar onu seç sorunun çözülür.arkadaşım benim sorunum tek excel sayfasında değil yeni excel sayfası yarat dediğimde excel açtığımda ondada klavuz çizgileri yok
bjklordarkadaşım benim sorunum tek excel sayfasında değil yeni excel sayfası yarat dediğimde excel açtığımda ondada klavuz çizgileriarkadaşım dediğim yöntemi denedinmi.çünkü bu işlemi birkere yapman yeterli. yeni açacağın bir exel sayfası içinde, hali hazırda kullandığın exel sayfası içinde geçerlidir.
hatırladığım kadarıyla bu işlevi scroll lock tuşu yapıyordu
İnternetten ofis 2003 diye arattır bulunca indir ve virüs taramasından sonra yüklersin buda bir fikirdir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
alimete123slm. kardeş exel sayfasını aç en tepede dosya , araçlar vs yazan yerin yan taraf boşluğuna sağ tıkla. çıkan pencerede formları seç, eğer seçili ise tepede dosya yazan yerin altında duruyordur yeri farlı olabilir.formlar penceresinde içinde noktalı küçük kare şeklinde bir kutu var üzerine fareyi getirdiğin zaman klavuzu değiştir diye yazı çıkar onu seç sorunun çözülür.arkadaşım bunu denedim olmuyor
arkadaşlar 4 sene oldu hala klavuz çizgileri yok.bilgisayara format attım yine klavuz çizgileri düzelmedi. ben bu işi anlamadım. klavuz çizgilerimi renklendirdiğimde geliyor ama otamatik dediğimde yok oluyorlar.
windowws update üzerinden tüm microsoft ürünlerinin güncellemelerini alın düzelecektir
http://office.microsoft.com/tr-t ... 05199856.aspx?CTT=3
http://office.microsoft.com/tr-tr/excel-help/HP005234681.aspx
http://office.microsoft.com/tr-tr/excel-help/HP010342237.aspx
Bunları denemiş olabilirisniz am birdaha gözden geçirin.