Arkadaşlar size bi laptop göstermek istiyorum.Asus'a yapılan yorumları görünce bana biraz uygun geldi.
Sizce bu laptopla Crysis2,Gta IV gibi oyunları yüksek derecede kasmadan oynayabilir miyim?
Ve bunun yanında iyi bir soğutucuda almayı düşünüyorum.Buna rağmen ısınma problemi çıkartır mı?
En kısa sürede yorumlarınızı bekliyorum...
Bu Laptop Hakkındaki Görüşleriniz
Gta 4 crysis 2 bu makine için hiç bi sorun olmaz ısınma konusuna gelince Asus'un soğutma sistemi yeterli değil bence ama bendeki i7 makine i5 te sorun çıkartmaz fazla bu laptobu yakından da görmüştüm bence al
güzel ürün ekran kartı kapasitesi bakımından da iyi ürün iş görrür ancak daha iyi fiyata almanı tavsiye ederim
hariciadam cok sağol ama bu tür sitelere güvenebilir miyim bilmiyorum.sorunlu gelir falan
internetten biraz araştırsan yada arayarakta cevap alabilirsin onlardan, forumda alanlar var kimse sıkıntı yaşamamış bende yakında notebooğumu yenilycem 3000 liralık bi model var parayı denkleştiriyim alıcam ordan konuşuyorum ara ara fiyat ve dolar düşsün die bekliyorum
Bende de Asus var ama N serisi. Ve çok memnunum. Isınma sorunu yok. Günde 7-8 saat oyun oynuyorum. Hiç ısınmıyor. Zaten Asus ta yeni 4 fanlı IceCool sistemi var. K serisini bilmem ama onda da IceCool var.
Benim önerim GT550M ekran kartı olan bir model alman yönünde. Böylece daha uzun süre oyunlarda problem yaşamazsın. GT540M de de yaşamazsın şuan. Bütçene göre eğer i7 li ve GT550M li bir Asus bulursan kaçırma derim. Ama bu laptop da çok güzel...
duyduğum kadarıyla lenovoda pek çıkan bi sorun değilmiş te sen en iyisi o ürün hakkınnda yorumları oku daha faydalı olur en azından ürünü kullanan adam bizden daha iyi bir yorum yapar